Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Pediatrie

Meniu

Tratamentul pediatric în spitalele din străinătate: O opțiune de încredere pentru îngrijirea specializată a copiilor

Spitale și clinici pediatrie din Turcia – Israel – Austria – Spania - Europa

Tratamentul pediatric în spitalele din străinătate oferă o gamă largă de specializări medicale, acoperind diverse afecțiuni și nevoi specifice ale copiilor. De la tratamente oncologice și chirurgie pediatrică până la neurologie și cardiologie pediatrică, aceste spitale se străduiesc să ofere cele mai bune soluții medicale pentru copii, indiferent de complexitatea cazului.

 

Excelență medicală și calitate superioară: Standardul spitalelor partenere din străinătate pentru tratamentul pediatric

Spitale și clinici pediatrie din Turcia – Israel – Austria – Spania - Europa

Unul dintre principalele avantaje ale tratamentului pediatric în spitalele din străinătate este accesul la medici și specialiști de renume mondial. Acești profesioniști sunt bine pregătiți și au experiență vastă în tratarea copiilor, fiind la curent cu cele mai recente descoperiri și tehnici medicale. Prin colaborarea cu echipe multidisciplinare și prin folosirea celor mai noi tehnologii și instrumente, acești specialiști pot oferi un tratament personalizat și adaptat nevoilor individuale ale fiecărui copil.

 

O gamă largă de tratamente pediatrice în spitalele partenere din străinătate

Spitale și clinici pediatrie din Turcia – Israel – Austria – Spania - Europa

Spitalele din străinătate oferă tratamente pediatrice specializate pentru o gamă largă de afecțiuni. Aceste instituții medicale se angajează să ofere cele mai avansate și personalizate îngrijiri medicale pentru copii.

⦁ Tratamentul bolilor rare: Spitalele din străinătate sunt recunoscute pentru expertiza lor în tratarea bolilor rare pediatrice. Acestea oferă diagnostic și tratament pentru afecțiuni rare, inclusiv sindroame genetice, tulburări metabolice, boli imune primare și alte boli rare.

Cardiologie și operații la inimă: Spitalele din străinătate sunt dotate cu unități de cardiologie pediatrică și chirurgie cardiacă specializate. Acestea oferă diagnostic și tratament pentru o gamă largă de afecțiuni cardiace congenitale și dobândite la copii, cum ar fi malformații cardiace, tulburări de ritm cardiac și boala arterială coronariană. Tratamentele pot include intervenții chirurgicale de corecție, proceduri de cateterism cardiac, implantarea de dispozitive cardiace și managementul continuu al afecțiunilor cardiace.

⦁ Diagnostic și tratament al bolilor gastroenterologice: Spitalele partenere din străinătate oferă servicii de diagnostic și tratament pentru o gamă variată de afecțiuni gastroenterologice la copii. Acestea includ, dar nu se limitează la: boala inflamatorie intestinală, afecțiuni hepatice și biliare, pancreatita, tulburările de alimentație și refluxul gastroesofagian. Echipele medicale specializate efectuează proceduri diagnostice precum endoscopia, colonoscopia, imagistica medicală avansată și teste de laborator.

⦁ Boli urologice și nefrologie: Spitalele din străinătate oferă servicii de diagnostic și tratament pentru bolile urologice și nefrologice la copii. Acestea includ, dar nu se limitează la: anomalii ale tractului urinar, infecții urinare recurente, tulburări renale congenitale și dobândite, boala renală cronică și insuficiența renală. Echipele medicale specializate efectuează evaluări și teste precum ecografii renale, cistoscopii și biopsii renale. Tratamentele pot include terapie farmacologică, intervenții chirurgicale reconstructive, dializă și transplant renal de la donator viu.

⦁ Neurologie: Spitalele partenere din străinătate oferă servicii specializate de neurologie pediatrică pentru diagnosticul și tratamentul afecțiunilor neurologice la copii. Acestea includ epilepsia, tulburările de dezvoltare neurologică, paralizia cerebrală, malformațiile congenitale ale sistemului nervos, tumori cerebrale și alte afecțiuni neurologice.

⦁ Endocrinologie: Spitalele din străinătate oferă servicii de endocrinologie pediatrică pentru diagnosticul și tratamentul afecțiunilor endocrine la copii. Acestea includ tulburări de creștere, diabet zaharat, tulburări tiroidiene, sindromul ovarului polichistic, tulburări ale glandelor suprarenale și alte afecțiuni endocrine.

⦁ Pneumologie: Spitalele partenere din străinătate oferă servicii specializate de pneumologie pediatrică pentru diagnosticul și tratamentul afecțiunilor respiratorii la copii. Acestea includ astmul, fibroza chistică, pneumonii recurente, apneea de somn, tulburările de dezvoltare pulmonară și alte afecțiuni pulmonare.

Oncologie pediatrică: Spitalele din străinătate sunt specializate în tratamentul cancerului la copii și oferă servicii de oncologie pediatrică de înaltă calitate. Acestea sunt echipate cu infrastructură și personal medical specializat pentru a diagnostica, trata și monitoriza diverse tipuri de cancer pediatric. Echipele de oncologi pediatrici colaborează cu specialiști din diferite domenii pentru a dezvolta planuri de tratament personalizate, care pot include chimioterapie, radioterapie, terapie țintită și transplant medular.

⦁ Hematologie pediatrică: Spitalele partenere din străinătate oferă servicii specializate de hematologie pediatrică pentru diagnosticul și tratamentul afecțiunilor hematologice la copii. Acestea includ anemii, tulburări de coagulare, afecțiuni ale sistemului imunitar și boli ereditare ale sângelui. Echipele medicale specializate efectuează investigații de laborator avansate, teste genetice și terapie medicamentoasă adecvată pentru a gestiona și trata afecțiunile hematologice la copii.

⦁ Operații pentru malformații la copii: Spitalele din străinătate sunt dotate cu departamente de chirurgie pediatrică specializate în tratamentul malformațiilor congenitale la copii. Acestea includ malformații cardiace, malformații ale tractului urinar, malformații gastrointestinale, malformații ale membrelor și multe altele. Echipele chirurgicale experimentate utilizează tehnici avansate pentru a corecta malformațiile și a asigura o recuperare rapidă și eficientă. Operațiile pot fi planificate înainte sau după naștere, în funcție de specificul afecțiunii și de starea de sănătate a copilului.

⦁ Oftalmologie pediatrică: Spitalele partenere din străinătate oferă servicii specializate de oftalmologie pentru copii, axate pe diagnosticul și tratamentul afecțiunilor oculare pediatrice. Echipele medicale de oftalmologi pediatrici sunt pregătite să gestioneze o gamă largă de probleme oculare la copii, inclusiv strabismul (deviația ochilor), ambliopia (ochiul leneș), tulburări refractive (miopie, hipermetropie, astigmatism), infecții oculare, malformații congenitale și tumori oculare.

⦁ Pachete de investigații și diagnostic: Spitalele partenere din străinătate oferă pachete de investigații și diagnostic special concepute pentru copii cu diverse afecțiuni pediatrice. Aceste pachete cuprind o serie de teste, proceduri și evaluări care sunt realizate pentru a stabili un diagnostic precis și pentru a dezvolta un plan de tratament adecvat. Acestea pot include analize de laborator extinse, investigații imagistice avansate (cum ar fi tomografia computerizată, rezonanța magnetică), teste genetice, biopsii și alte proceduri specializate. Pachetele de investigații și diagnostic sunt concepute pentru a facilita un proces eficient și comprehensiv de evaluare și pentru a asigura că copilul primește îngrijirea medicală optimă.

 

Intervenții chirurgicale pentru tratarea malformațiilor congenitale la copii

Spitale și clinici pediatrie din Turcia – Israel – Austria – Spania - Europa

Există o varietate de intervenții chirurgicale utilizate pentru tratarea malformațiilor congenitale la copii, iar tipul specific de intervenție depinde de natura și gravitatea malformației. Unele dintre intervențiile chirurgicale comune pentru malformații congenitale la copii includ:

⦁ Corecția defectelor de tub neural: Aceasta poate implica închiderea chirurgicală a defectelor spinale, cum ar fi spina bifida, sau a defectelor craniene, cum ar fi encefalocelul sau meningocelul.

⦁ Corecția defectelor cardiace congenitale: Intervențiile chirurgicale pentru defecte cardiace congenitale variază în funcție de tipul și severitatea defectului. Acestea pot include reparația sau înlocuirea valvelor cardiace, chirurgia bypass-ului vascular sau chirurgia pentru a corecta malformațiile septale, cum ar fi comunicarea interatrială sau interventriculară.

⦁ Corecția defectelor de tub digestiv: Aceasta poate implica intervenții chirurgicale pentru a corecta malformațiile esofagiene, atrezia intestinală, stenoza pilorică, imperforația anală, boala Hirschprung și alte malformații digestive congenitale. Malformații congenitale ale peretelui abdominal (gastroschizis și onfalocel).

⦁ Corecția defectelor urogenitale: Aceasta poate implica intervenții chirurgicale pentru a corecta malformațiile renale, uretrale și genitale congenitale, cum ar fi hidronefroza, malformațiile uretrale sau epispadia.

⦁ Corecția defectelor craniofaciale: Aceasta poate implica intervenții chirurgicale pentru a corecta malformațiile craniofaciale congenitale, cum ar fi labiopalatoschizisul (gura de iepure) sau craniosinostoză (închiderea prematură a suturilor craniene).

⦁ Corecția malformațiilor musculoscheletale: Aceasta poate implica intervenții chirurgicale pentru a corecta malformațiile osoase sau articulare congenitale, cum ar fi displazia șoldului, malformațiile membrelor sau scolioza.

 

Tratamentul avansat al afecțiunilor oncologice și onco-hematologice la copii în spitalele partenere din străinătate

Spitale și clinici pediatrie din Turcia – Israel – Austria – Spania - Europa

Tratamentul avansat al afecțiunilor oncologice și onco-hematologice la copii reprezintă o preocupare majoră în spitalele partenere din străinătate. Aceste instituții medicale de înaltă calitate și renume internațional se angajează să ofere cele mai avansate și personalizate opțiuni de tratament pentru copiii diagnosticați cu cancer.

În spitalele partenere din străinătate, echipa medicală multidisciplinară este formată din experți în oncologie pediatrică, hematologie, chirurgie pediatrică, radioterapie, chimioterapie și alte specializări conexe. Cele mai întâlnite afecțiuni oncologice la copii includ:

⦁ Leucemia limfoblastică acută (LLA): Este cea mai comună formă de cancer la copii și afectează celulele sanguine și măduva osoasă. LLA reprezintă aproximativ 25% din toate cazurile de cancer la copii.

⦁ Tumori cerebrale: Acestea pot include tumori cerebrale primitive, cum ar fi meduloblastomul și glioblastomul, precum și tumori ale sistemului nervos central, cum ar fi gliomul și ependimomul. Tumori cerebrale reprezintă aproximativ 20% din toate cazurile de cancer la copii.

⦁ Neuroblastomul: Este un tip de tumoră care se dezvoltă în sistemul nervos simpatic, de obicei în glandele suprarenale situate deasupra rinichilor. Neuroblastomul este frecvent întâlnit în rândul copiilor sub vârsta de 5 ani.

⦁ Tumorile renale: Wilms tumor este cel mai frecvent tip de tumoră renală la copii și apare de obicei într-un singur rinichi. Este mai frecvent întâlnit la copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani.

Osteosarcomul: Este un tip de cancer care afectează oasele și este mai frecvent întâlnit la adolescenți și copii mai mari. De obicei, afectează oasele lungi, cum ar fi femurul sau tibia.

⦁ Retinoblastomul: Este un tip de cancer ocular care afectează retina. Retinoblastomul poate fi ereditar sau non-ereditar și este mai frecvent întâlnit la copiii cu vârsta sub 5 ani.

 

Pachete de second opinion pediatrie spitale străinătate

Spitale și clinici pediatrie din Turcia – Israel – Austria – Spania - Europa

Spitalele partenere din străinătate oferă și servicii de second opinion pentru părinții care doresc o a doua opinie medicală în privința diagnosticului și tratamentului copilului lor. Aceste pachete de second opinion sunt realizate în colaborare cu instituții medicale de prestigiu, cum ar fi Boston Children's Hospital din SUA sau spitale renumite din Turcia, Austria, Spania sau alte țări. Părinții pot beneficia de evaluarea și recomandările unor experți recunoscuți în domeniul pediatriei, care pot oferi o perspectivă suplimentară și informații actualizate despre afecțiunea copilului.

 

Alege și tu cele mai bune spitale din lume cu ajutorul Meditravel!

Spitale și clinici cardiologie și pediatrie din Turcia – Israel – Spania - Europa

Ești părinte și cauți servicii medicale pediatrice de înaltă calitate în străinătate pentru copilul tău? Accesează serviciile noastre și beneficiază de experți specializați, tehnologie de vârf și tratamente avansate. Oferim soluții personalizate pentru diverse afecțiuni pediatrice, inclusiv boli rare, cardiologie, gastroenterologie, urologie, nefrologie, neurologie, endocrinologie, pneumologie, hematologie, oncologie pediatrică și multe altele. În plus, poți obține și pachete de investigații și diagnostic, precum și second opinion de la experți de la renumite instituții medicale din străinătate.

Cardiologie pediatrică și chirurgie cardiacă pentru copii în spitalele de...
Diagnosticarea bolilor de inimă în spitalele din străinătate, pentru adulți...
Tratamentul chirurgical al malformațiilor congenitale ale inimii în centre de...
Tratamentul cancerelor pediatrice în spitalele de top din străinătate Spitale...