Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Diagnosticarea și tratamentul bolilor neurodegenerative și neuroimunologice

Diagnosticarea și tratamentul bolilor neurodegenerative și neuroimunologice

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

 

Opțiuni de diagnostic și tratament în spitalele din străinătate

Spitalele partenere din străinătate oferă tratament specializat și de înaltă calitate pentru bolile neurodegenerative și bolile neuroimunologice, care afectează sistemul nervos central și duc la deteriorarea treptată a funcțiilor cognitive și motorii. 

În cadrul spitalelor partenere din străinătate, pacienții beneficiază de abordări multidisciplinare și echipamente medicale de ultimă generație pentru diagnosticarea și tratamentul bolilor neurodegenerative și neuroimunologice. Specialiștii în neurologie, neurochirurgie, imunologie, neuro-imunologie și neuropsihiatrie și alte domenii relevante colaborează într-o manieră integrată pentru a oferi pacienților cele mai bune opțiuni de tratament.

 

MEDITRAVEL- Suntem reprezentant autorizat pentru spitale din străinătate

Spitale și clinici neurologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Reprezentăm oficial în România spitale și clinici din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța, spitale din Germania și spitale din Israel și vă facilităm programări cu prioritate și consiliere.

 

Centre de excelență și medici neurologi specializați în bolile neurodegenerative și neuroimunologice în cadrul spitalelor din străinătate

Reprezentăm autorizat spitale din străinătate ce au centre specializate în diagnosticarea și tratamentul bolilor neurologice degenerative și neuroimunologice. Aceste centre sunt recunoscute la nivel internațional pentru expertiza lor în domeniu și abordarea multidisciplinară pe care o oferă. Lucrăm îndeaproape cu medicii neurologi specializați în boli degenerative și neuroimunologice, pentru a asigura că pacienții noștri beneficiază de cele mai bune opțiuni de diagnostic și tratament disponibile.

Aceste spitale partenere sunt echipate cu tehnologii de ultimă generație și au acces la cele mai recente cercetări și inovații în domeniul neurologiei. Ele oferă servicii complete de diagnosticare, inclusiv teste avansate de imagistică și analize specializate, pentru a ajuta la identificarea și evaluarea bolilor degenerative și neuroimunologice într-un mod precis și eficient.

 

Pachete complete de diagnosticare în cadrul spitalelor din străinătate

Oferim pachete de diagnostic special concepute pentru pacienții care doresc să călătorească în străinătate în căutarea unei consultații și investigații complete pentru bolile neurodegenerative și neuroimunologice. Aceste pachete asigură pacienților accesul la o evaluare cuprinzătoare și detaliată a stării lor de sănătate, prin intermediul unor centre specializate din străinătate.

Pachetele de diagnostic includ consultanță medicală de înaltă calitate și o gamă largă de investigații, adaptate nevoilor individuale ale pacientului. Acestea pot include teste de laborator, evaluări neurologice, analize de imagistică avansată (cum ar fi rezonanța magnetică cerebrală, tomografia computerizată și PET scan), teste genetice și orice alte investigații necesare pentru a ajunge la un diagnostic precis și a crea un plan de tratament personalizat.

Colaborăm cu centre medicale de încredere din străinătate, care au experiență vastă în diagnosticarea și tratarea bolilor neurodegenerative și neuroimunologice. Echipele medicale implicate sunt alcătuite din medici specializați în neurologie și alte specializări relevante, care lucrează împreună pentru a oferi pacienților o perspectivă cuprinzătoare asupra bolii lor și pentru a dezvolta un plan de tratament adecvat.

Pachetele de diagnostic sunt concepute pentru a oferi pacienților un ghid clar și complet în procesul de diagnosticare și tratare a bolilor neurodegenerative și neuroimunologice. Ele oferă oportunitatea pacienților de a beneficia de experiența și expertiza specialiștilor din străinătate, într-un mod eficient și organizat.

În plus, asigurăm asistență și suport în organizarea călătoriei și a programului medical al pacientului, inclusiv facilitarea comunicării cu medicii și traducători de limbă română, pentru a asigura înțelegerea clară a informațiilor și a rezultatelor.

Prin intermediul pachetelor de diagnostic, pacienții care se confruntă cu boli neurodegenerative și neuroimunologice pot beneficia de o evaluare completă și profesionistă în centre medicale de încredere din străinătate, oferindu-le o mai mare încredere în procesul de diagnosticare și tratament și ajutându-i să ia decizii informate privind îngrijirea lor medicală.

 

Care sunt cele mai comune afecțiuni neurodegenerative și neuroimunologice?

 • Boala Alzheimer
 • Boala Parkinson
 • Boala Huntington
 • Scleroza laterală amiotrofică (ALS)
 • Scleroza multiplă
 • Ataxia spinocerebeloasă
 • Distrofia musculară
 • Boala Creutzfeldt-Jakob
 • Boala Charcot-Marie-Tooth
 • Degenerescența cortico-bazală
 • Paralizia supranucleară progresivă
 • Demența frontotemporală
 • Neuromielita optică
 • Encefalomielita acută diseminată


Acestea sunt doar câteva exemple de afecțiuni neurodegenerative și neuroimunologice, iar fiecare boală are caracteristici specifice și necesită o abordare individualizată în ceea ce privește diagnosticul și tratamentul.

 

Second opinion neurologie spitale străinătate

Oferim și servicii de second opinion pentru pacienții cu afecțiuni neurologice, boli neurodegenerative și neuroimunologice. Aceste servicii pot fi accesate sub forma unei consultații online, asigurându-se traducerea în limba română pentru o mai bună înțelegere a informațiilor medicale. De asemenea, oferim și opțiunea de a primi un raport scris detaliat, care poate fi utilizat în evaluarea și luarea deciziilor medicale. Astfel, pacienții beneficiază de oportunitatea de a obține o a doua opinie medicală de la specialiști în domeniul neurologiei, neuro-imunologiei și al bolilor neurodegenerative, pentru a avea mai multe perspective și a face alegeri informate în ceea ce privește îngrijirea lor medicală.

 

Alege și tu cele mai bune spitale de neurologie din lume!

Spitale și clinici neurologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

 

MEDITRAVEL – reprezentăm oficial în România următoarele spitale din străinătate:

 • Spitale din Turcia: NP Istanbul Brain Hospital, Spitalul Memorial (Turcia), Liv Hospital (Turcia), Medical Park (Turcia), Anadolu (Turcia), Acibadem (Turcia), Medicana (Turcia), Medipol (Turcia).
 • Clinici și spitale din Viena, Austria: Clinica Döbling (Viena), clinica Confraternität (Viena), WPK- Wiener Privatklinik (Viena), spitalul Rudolfinerhaus (Viena), centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH (Viena).
 • Spitale din topul World’s Best Hospitals– cele mai bune spitale din lume:
  • Spitalul Sheba din Israel- top 10 spitale din lume
  • Spitalul Gemelli- cel mai bun spital universitar din Italia
 • Spitale din Italia: spitalul Gemelli (Roma, Italia), spitalul Humanitas (Milano, Italia)
 • Spitale din Israel: Sheba, Clalit
 • Alte spitale din Europa (spitale Franța, spitale Germania, etc.)

 

Programează-te la cele mai bune spitale din lume cu ajutorul Meditravel!

Spitale și clinici neurologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Dacă ești interesat(ă) de o evaluare medicală într-un spital din străinătate, nu ezita să ne contactezi pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim și pentru a primi o consultanță personalizată. Avem parteneriate cu cele mai bune spitale din străinătate și suntem aici să te ajutăm să ai acces la cele mai bune tratamente și tehnologii medicale în domeniul neurologiei. Contactează-ne acum pentru a stabili o programare și pentru a începe recuperarea rapid și eficient!