Chirurgie oncologică

Chirurgia oncologică (operații cancer) în spitalele de top din străinătate

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia-Europa

Tratamentul cancerului în spitalele din străinătate înseamnă șanse mai bune de supraviețuire

 

Diagnosticul de cancer este un diagnostic grav, dar depistat într-o fază incipientă și tratat corect, rapid și conform ultimelor tehnologii medicale, poate fi învins!

Potrivit datelor publicate de Observatorul European pentru lupta împotriva Cancerului (European Cancer Observatory), rata de supraviețuire pentru pacienții oncologici din România este în general mai mică decât media europeană. Aceasta este de cele mai multe ori din cauza unui diagnostic tardiv și accesului limitat la tratamentele avansate.

Accesul la medici cu experiență în chirurgia oncologică și o operație oncologică realizată corect de la început reprezintă un pas important în calea spre vindecare.

 

Alege cele mai bune spitale din lume!

Spitale și clinici chirurgie oncologică din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Prin noi, pacienții români au acces la unele dintre cele mai bune spitale din străinătate, spitale cu tradiție ce au centre de excelență pentru tratamentul cancerului. 

Chirurgia oncologică este o specialitate medicală importantă în spitalele din întreaga lume, iar unele dintre cele mai avansate tehnici și tehnologii sunt disponibile în spitalele din străinătate. Pacienții care au nevoie de operații oncologice pot beneficia de experiența și cunoștințele specialiștilor din alte țări, precum și de accesul la echipamente medicale de ultimă generație pentru operațiile de cancer.

 

MEDITRAVEL- Suntem reprezentant autorizat pentru spitale din străinătate

Reprezentăm oficial în România spitale și clinici din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța, spitale din Germania și spitale din Israel și vă facilităm programări cu prioritate și consiliere.

 

Care sunt avantajele chirurgiei oncologice în spitale din străinătate?

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Chirurgia oncologică în spitale de top din străinătate oferă o serie de avantaje pentru pacienții care aleg să facă operațiile de cancer într-o altă țară, indiferent că vorbim de spitale din Turcia, de clinici din Viena sau din alte țări:

 

Programare la cei mai buni chirurgi oncologi într-un timp foarte scurt. 

Unul dintre avantajele majore ale accesului la servicii medicale în străinătate este programarea rapidă la medici de top. În multe cazuri, pacienții pot fi văzuți de specialiști de top în doar câteva zile, ceea ce poate face diferența într-un diagnostic sau tratament rapid și eficient. Acest lucru este posibil datorită relațiilor strânse pe care le avem cu spitalele partenere, astfel că putem facilita accesul la serviciile medicale de cea mai înaltă calitate. Pacienții noștri pot avea încredere că beneficiază de cele mai bune soluții în domeniul chirurgiei oncologice, oferite de medici cu experiență vastă în domeniul lor de specializare.

 

Acces la cele mai noi tehnologii medicale în spitalele din străinătate

Unul dintre avantajele de a alege efectuarea intervenției chirurgicale în străinătate este accesul la cele mai noi tehnologii medicale. Acest lucru include utilizarea celor mai avansate instrumente și echipamente medicale precum chirurgia robotică (robotul DaVinci sau robotul Mako), care este folosită în tot mai multe intervenții oncologice. Alte tehnologii disponibile includ biopsia tip frozen, care poate oferi rezultate rapide în timpul operației sau imagistica RMN intraoperatorie, care permite medicilor să vizualizeze țesuturile și structurile anatomice în timpul intervenției chirurgicale, ceea ce poate ajuta la creșterea preciziei și siguranței operației.

 

Acces la medici ultra specializați în spitalele din străinătate

Spitalele partenere din străinătate cu care colaborăm la Meditravel sunt dotate cu echipamente și tehnologii medicale de ultimă generație, precum și cu medici și chirurgi de top, specializați în diverse ramuri ale chirurgiei. Astfel, în funcție de nevoile și diagnosticul fiecărui pacient, putem să îl direcționăm către o clinică sau un medic specialist în domeniul respectiv. De exemplu, există clinici specializate în chirurgia ginecologică oncologică, cu blocuri operatorii dedicate și tehnologii de înaltă precizie. De asemenea, există centre specializate în tratamentul cancerului de prostată, cu medici specializați în radioterapie și chirurgie robotică, care pot oferi cele mai noi tratamente și tehnici chirurgicale pentru această afecțiune. Există de asemenea medici chirurgi specializați în cancere rare, ce necesită proceduri speciale, cum este de exemplu chirurgia sarcomului.

Prin intermediul parteneriatelor noastre, putem oferi pacienților acces la cei mai buni specialiști și la cele mai moderne tehnologii medicale, pentru a asigura cele mai bune șanse de vindecare și recuperare.

 

Tratament integrat, într-un singur loc. 

În cadrul spitalelor din străinătate, pacienții pot beneficia de un tratament integrat, adică toate etapele tratamentului oncologic pot fi realizate într-un singur loc. De exemplu, dacă este nevoie și de radioterapie după intervenția chirurgicală, aceasta se face în același centru, iar medicii comunică și colaborează între ei pentru a asigura un tratament cât mai eficient și personalizat pentru fiecare pacient. Acest lucru reduce semnificativ stresul și timpul pierdut pentru pacienți și familiile lor, iar rezultatele sunt de obicei mai bune decât în cazul unui tratament realizat în mai multe locuri.

 

Abordare multisciplinară și echipe mixte. 

În cadrul spitalelor din străinătate se practică o abordare multidisciplinară, ceea ce înseamnă că pot fi formate echipe mixte de medici din specialități diferite. Aceste echipe colaborează atunci când este nevoie de o abordare integrată. De exemplu, în cazul unui pacient care suferă de o tumoră la nivelul maxilarului, poate fi necesară intervenția unui specialist în chirurgia maxilo-facială, dar și a unui medic estetician pentru reconstrucția facială. Astfel, prin abordarea multidisciplinară, pacientul beneficiază de expertiza mai multor specialiști care lucrează împreună pentru a-i oferi cel mai bun tratament posibil.

 

Spitalizare în condiții de confort și siguranță

În cadrul spitalelor partenere din străinătate, pacienții beneficiază de condiții excelente de spitalizare. Aceste spitale sunt cunoscute pentru siguranța și curățenia lor, astfel încât riscul de infecții nosocomiale este minimizat. De asemenea, pacienții au posibilitatea să aibă un însoțitor alături de ei pe toată durata spitalizării, oferindu-le o mai mare confortabilitate și suport emoțional. 

 

Tipuri de operații efectuate în cadrul spitalelor partenere din străinătate:

 • Chirurgia sânului/ operații cancer mamar (operații cancer sân)
 • Chirurgie oncologică ginecologică (operații cancer ovarian, cancer col uterin, cancer endometru, cancer de uter)
 • Chirurgia oncologică urologică (operații cancer prostată- prostatectomie, operații cancer de rinichi, cancer testicular, etc).
 • Chirurgie ortopedică oncologică (operații sarcom, tumori osoase).
 • Chirurgie oncologică pediatrică (operații cancer copii)
 • Centre chirurgie pentru cancerele rare
 • Chirurgia toracică oncologică (operații cancer plămâni)
 • Neurochirurgie oncologică (tumori cerebrale, tumori spinale).
 • Centre de excelență chirurgie oncologică tumori cap și gât/ ORL
 • Centre de excelență chirurgie oncologică pentru tumori gastrointestinale (operații cancer ficat, pancreas, colon, stomac, esofag, colangiocarcinom, etc).

Toate aceste operații se realizează în spitale din străinătate: spitale din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța și spitale din Israel.

 

Chirurgia oncologică minim-invazivă în spitalele din străinătate

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Intervențiile chirurgicale minim invazive sunt din ce în ce mai folosite de medicii din străinătate. Aceste tehnici sunt mai puțin invazive și au avantaje semnificative pentru pacienți, cum ar fi recuperarea mai rapidă și mai puțină durere post-operatorie.

Chirurgia minim invazivă este o abordare chirurgicală care utilizează instrumente și camere video mici pentru a accesa zona afectată, în loc să facă incizii mari. În cazul cancerului, această abordare poate fi utilizată pentru îndepărtarea tumorilor sau pentru prelevarea de mostre de țesut pentru diagnostic.

Medicii din străinătate preferă utilizarea intervențiilor chirurgicale minim invazive pentru cancerul la sân, colon, stomac, plămâni, pancreas și alte zone ale corpului. Tehnicile minim invazive sunt utilizate atunci când cancerul este în stadii incipiente sau pentru a îndepărta metastazele la organele afectate.

Una dintre tehnologiile chirurgicale minim invazive care a devenit din ce în ce mai populară este chirurgia robotică. Această abordare utilizează un robot chirurgical pentru a efectua intervenția, sub supravegherea atentă a medicului chirurg. Robotul este capabil să efectueze mișcări precise și să aibă o viziune mai bună asupra zonei afectate, ceea ce poate duce la o intervenție mai precisă și mai puțin invazivă.

 

Chirurgia robotică oncologică în spitalele din străinătate

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Chirurgia robotică oncologică este o formă de chirurgie minim invazivă, care utilizează un sistem robotic pentru a efectua intervenții chirurgicale precise și detaliate. Aceasta poate fi utilizată în tratamentul cancerelor de diferite tipuri, inclusiv în chirurgia toracică, gastroenterologică, ginecologică, urologică și de prostată.

Sistemul robotic constă într-un robot de control și un set de instrumente chirurgicale, care sunt introduse în corpul pacientului prin incizii mici. Robotul de control este programat să efectueze mișcările necesare pentru a îndepărta țesutul afectat cu precizie și fără a afecta țesutul sănătos.

 

Există mai multe avantaje ale chirurgiei robotice oncologice în comparație cu chirurgia tradițională, inclusiv:

 • Vizualizare mai bună: Sistemul robotic oferă o imagine mai detaliată și tridimensională a zonei de intervenție, ceea ce permite chirurgului să vadă cu mai multă claritate țesuturile din jurul tumorii.
 • Mai puțină durere și sângerare: Datorită inciziilor mai mici, pacienții care suferă o intervenție chirurgicală robotică au adesea mai puțină durere și sângerare, ceea ce duce la o recuperare mai rapidă.
 • Recuperare mai rapidă: Pacienții care suferă o intervenție chirurgicală robotică pot reveni la activitățile zilnice mult mai rapid decât cei care au suferit o intervenție chirurgicală tradițională.
 • Riscuri mai mici de infecții: Datorită inciziilor mai mici, riscul de infecții postoperatorii poate fi redus.

 

Care sunt cele mai bune spitale de oncologie din străinătate ?

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia

 

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

 • Spitale de oncologie din Turcia: Spitalul Memorial, Liv Hospital, Medical Park, Anadolu, Acibadem, Medicana, Medipol.
 • Clinici și spitale de oncologie din Viena, Austria: Clinica Döbling Viena, clinica Confraternität Viena, WPK- Wiener Privatklinik, spitalul Rudolfinerhaus, centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH Viena.
 • Spitale de oncologie din topul World’s Best Hospitals al celor mai bune spitale din lume: Spitalul Sheba din Israel, clasat în top 10 spitale din lume, Spitalul Gemelli considerat cel mai bun spital universitar din Italia.
 • Spitale de oncologie din Italia: spitalul Gemelli din Roma, Italia, spitalul Humanitas din Milano, Italia.
 • Spitale de oncologie din Israel: Sheba Israel, Clalit Israel.
 • Alte spitale de oncologie din Europa (spitale Franța, spitale Germania, etc.).

 

Ia legătura acum cu medicii din străinătate!

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

Dacă ești interesat(ă) să accesezi tratament oncologic la spitale de top din străinătate, noi, Meditravel, suntem aici să te ajutăm! Contactează-ne acum pentru a discuta opțiunile de tratament și pentru a primi asistență în alegerea celui mai bun spital pentru tine. Suntem reprezentanți autorizați ai mai multor spitale din străinătate și suntem pregătiți să te ajutăm să obții îngrijirea medicală de care ai nevoie.