Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Centrul Medical Anadolu din Turcia

Servicii centrate pe pacient cu acreditari JCI, ESMO

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

 

Spitalul ANADOLU din Turcia- parteneriat strategic cu Johns Hopkins Medicine

Bazându-se pe moștenirea valoroasă a Anatoliei, care se mândrește cu mii de ani de cunoștințe medicale, Centrul Medical Anadolu folosește aceste cunoștințe pentru a contribui la sănătatea oamenilor.

Lucrând în cooperare strategică cu Johns Hopkins Medicine pentru îmbunătățirea educației medicale și a calității, spitalul Anadolu oferă servicii în toate ramurile, în special, în: oncologie, sănătatea cardiovasculară, ginecologie și FIV, neurologie și neurochirurgie, chirurgie, medicina internă, diagnosticare și imagistică.

 

Spitalul ANADOLU din Turcia- acreditat JCI

Întins pe o suprafață de 188.000 de metri pătrați și o suprafață interioară de 50 de mii de metri pătrați, cu o capacitate de 201 paturi, Spitalul Anadolu oferă servicii cu acreditare JCI (Joint Commission International), ESMO (Societatea Europeană de Oncologie Medicală), certificări ISO (18001, 14001 și 9001).

Anadolu Medical Center continuă să furnizeze servicii de asistență medicală și la Atașehir, cu clinica sa de ambulatoriu.

 

Centrul de transplant medular de la Spitalul ANADOLU din Turcia

După ce a început să presteze servicii în iunie 2010 în cadrul structurii spitalului, Centrul de transplant de măduvă osoasă efectuează transplanturi de măduvă osoasă pentru 22 de pacienți în același timp. Pacienții sunt întotdeauna prioritatea numărul unu în spitalul Anadolu. Din acest motiv, se acordă valoare nevoilor și așteptărilor pacienților și se depun toate eforturile pentru a se asigura că aceștia au parte de un proces de tratament liniștit și se simt ca acasă.

 

Îngrijire centrată pe pacient

Fericirea și siguranța pacienților Andolu sunt importante. La Centrul Medical Anadolu, prioritatea este ca pacienții să treacă prin procesul de diagnosticare și tratament în cel mai liniștit și confortabil mod posibil. Pe această bază sunt construite toate politicile de servicii, de la securitate la administrare, pe legătura emoțională stabilită cu pacienții.

În cadrul Departamentului de îngrijire centrată pe pacient, înființat pentru prima dată în Turcia în spitalul Anadolu, se prestează servicii axate pe satisfacția pacientului și pe plasarea pacientului în centrul tuturor proceselor de servicii. Prin abordarea centrată pe pacient, Anadolu iși propune să afle așteptările comune ale pacienților și ale rudelor acestora și să răspundă acestor așteptări prin luarea unor măsuri adecvate.

 

Principalele departamente ale Anadolu Medical Center sunt:

 • Departamentul de Oncologie
 • Departamentul de Urologie
 • Centrul de transplant de măduvă osoasă
 • Departamentul de neurochirurgie
 • Departamentul de chirurgie oncologică
 • Departamentul de fertilizare in vitro (FIV)
 • Pachetele de check-up

 

Departamentul de Oncologie (Centrul de tratament al cancerului)

La Departamentul de Oncologie al Centrului Medical Anadolu, sunt oferite cele mai bune servicii medicale pacienților cu ajutorul echipei experimentate și a abordării multidisciplinare.

Fiind un centru medical angajat în „Îngrijirea centrată pe pacient”, Anadolu iși propune, în primul rând, ca pacienții și rudele lor să se simtă ca acasă și să nu li se scadă calitatea vieții.

În cadrul Departamentului de Oncologie sunt pregătiți să răspundă nevoilor pacienților următoarele specializări:

 • Oncologie Medicală, 
 • Radioterapie Oncologică, 
 • Oncologie Ginecologică, 
 • Oncologie Hematologică, 
 • Imagistică pentru Screening Oncologic și 
 • Chirurgie Oncologică

Sunt urmărite îndeaproape evoluțiile tehnologice și științifice și se oferă pacienților opțiuni de tratament de ultimă generație, cum ar fi Cyberknife, da Vinci, Truebeam, PET-CT. 

Pentru că se cunoaște importanța diagnosticării precoce și a unui tratament eficient în cancer se oferă pacienților tehnica CTC, care permite diagnosticarea precoce și tratamentul eficient în cancer.

 

Tehnologii medicale avansate in Centrul Medical Anadolu din Turcia:

Fibroscan ca metodă alternativă la biopsiile hepatice. Standardul de aur în evaluarea bolilor hepatice este biopsia hepatică. Cu toate acestea, datorită tehnologiei Fibroscan, recent elaborată, undele ultrasonice sunt acum folosite în locul biopsiilor în multe boli hepatice.

MR-TRUS Fusion. Biopsia MR-TRUS Fusion cu țintă tumorală este o metodă care detectează focare suspecte de cancer de prostată și asigură prelevarea biopsiei din aceste focare cu o sensibilitate milimetrică, prin intermediul unui dispozitiv tehnologic avansat și al unui software.

Chirurgie robotică. Chirurgia robotică sau chirurgia asistată de robot, sistemul „da Vinci” se utilizează pentru realizarea unei game extinse de intervenții chirurgicale.

CyberKnife M6. Cyberknife este una dintre cele mai cunoscute tehnologii de radiochirurgie stereotactică pentru îndepărtarea tumorilor.

PET/CT, care combină în același dispozitiv PET-ul (tomografie cu emisie de pozitroni) și CT -ul (tomografie computerizată) este o metodă de imagistică care oferă mai multe informații decât investigațiile realizate separat.

CTC. Având aprobarea US Drug Administration (FDA) pentru anumite tipuri de cancer, pentru moment doar câteva țări (Germania, Italia și Statele Unite) au aplicat metoda CTC. Aceasta se bazează pe un simplu test de sânge. Prin această examinare se poate detecta numărul de celule canceroase și chiar tipul de cancer. Mai mult, toate acestea pot fi dezvăluite foarte devreme in diagnosticarea cancerului.

Terapia prin biofeedback pentru incontinența urinară. Tratamentul incontinenței urinare se poate realiza chirurgical și nechirurgical (conservator). Aceste opțiuni sunt preferate în funcție de riscurile și potențialul lor de a rezolva nevoile pacientului. Avantajele sunt legate de îmbunătățirea simptomelor și a minimiza efectele secundare pe termen lung.

Radioterapie. Radioterapia constă în utilizarea radiațiilor ionizante în unele boli maligne și benigne selectate. Pentru circa 60-80 % din pacienții cu cancer se aplică radiații ionizante cel puțin o dată în timpul tratamentului.

 

MEDITRAVEL – Reprezentant autorizat al spitalului ANADOLU din TURCIA

Suntem reprezentantul autorizat al Spitalului ANADOLU din Turcia și suntem aici pentru a îți oferi informații detaliate în limba română despre procedurile medicale disponibile la Spitalului ANADOLU din Turcia și pentru a te ghida în procesul de programare a vizitei tale. 

 

GRATUIT – Traducător de limba română și transfer pe teritoriul Turciei

În calitate de reprezentant oficial al spitalului, Meditravel îți oferă un serviciu complet și gratuit de traducere în limba română pe durata șederii tale în spital. În plus, îți punem la dispoziție și transferuri gratuite de la aeroport și între hotel și spital, pentru a te asigura că vei ajunge la destinația dorită în siguranță și confort. Te poți baza pe noi pentru a face din experiența ta medicală în Turcia una pozitivă și fără griji.

 

Programează-te acum la spitalul ANADOLU din TURCIA

Dacă dorești o experiență medicală de top în Turcia, contactează acum Meditravel – reprezentant autorizat al Spitalului ANADOLU din Turcia. 

Ai acces la programări cu prioritate și prețuri competitive la tratamente medicale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a face o programare. Suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta.