Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Grupul de Spitale MEMORIAL din Turcia

Servicii medicale la standarde internaționale

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

 

Spitalul MEMORIAL din TURCIA – un „spital mondial”

Încă de la înființare, spitalul MEMORIAL din TURCIA a deschis noi drumuri în sectorul sănătății și a oferit asistență medicală de calitate pentru sute de mii de pacienți.
MEMORIAL, un „spital mondial”, primește acum pacienți din 167 de țări ale lumii. Se efectuează studii în trend în literatura medicală mondială, cu practici de succes pe care
le realizează în toate departamentele și în special cele de Oncologie, Chirurgie, FIV și Genetică, Chirurgie Cardiovasculară, Cardiologie și Transplant de Organe.

Astăzi, la spitalul MEMORIAL din TURCIA se combină metode avansate de diagnosticare și tratament cu cele mai recente dispozitive medicale tehnologice și o atenție deosebită pentru pacient, în toate cele 11 spitale ale grupului, cu sute de medici specializați, asistente medicale și profesioniști din domeniul sănătății.

Importanța acordată cercetării științifice, politica de servicii orientate către pacient, fidelitatea față de valorile etice medicale, viziunea de a avea întotdeauna cele mai bune resurse medicale și valorile de calitate sunt esențiale pentru grupul de spitale MEMORIAL.

 

Totul este pentru pacient: „Pentru că sănătatea ta este prețioasă”.

MEMORIAL HOSPITAL GRUP a fost primul grup de spitale din Turcia care a primit acreditarea JCI (Joint Commission International), standardul de aur în domeniul sănătății. În acest moment, grupul cuprinde 11 spitale de înaltă tehnologie orientate către pacienți, 2 centre medicale și 1 centru de wellness, cu prezență în 5 orașe din Turcia, cu peste peste 7.500 de angajați ce deservesc anual 75.000 de pacienți internaționali din peste 167 de țări.

 

Spitalul MEMORIAL din TURCIA – Centru de Excelență medicală

MEMORIAL HOSPITAL GRUP este primul spital din Turcia care a aderat la Asociația Americană a Spitalelor) (AHA).

În cadrul spitalelor lucrează echipe de medici experți, cu o experiență de peste 20 de ani.

MEMORIAL HOSPITAL GRUP din Turcia dispune de Centre de excelență pentru mai multe specialități importante:

  • oncologie
  • ortopedie
  • cardiologie
  • neuroștiințe 
  • urologie 
  • ginecologie
  • hematologie și transplant medular 
  • gastroenterologie

 

Chirurgie cardiovasculară și cardiologie intervențională la Spitalul MEMORIAL 

La Memorial Hospital Group se realizează peste 3.600 de intervenții chirurgicale cardiovasculare și 12.000 de angiografii pe an (inclusiv TAVI, Mitra Clip, etc.).

 

Oncologie (tratamentul cancerului) Spitalul MEMORIAL din TURCIA

In domeniul oncologic există o abordare integrată în echipă, combinată cu tehnologii de ultimă generație: TrueBeam STx, PET-CT, ELEKTA Versa HD.

 

Centrul pentru transplant din cadrul spitalului MEMORIAL din TURCIA

Memorial Hospital Group dispune de Centre de transplant cunoscute la nivel mondial cu 260 de transplanturi de ficat, 350 de rinichi și 350 de măduvă osoasă pe an.

Memorial Health Group, care oferă servicii de sănătate de înaltă calitate, cu abordări de tratament personalizate, multidisciplinare și dispune de o infrastructură tehnologică de nivel înalt , întâmpină pacienții din întreaga lume cu ospitalitate turcească, făcându-i să se simtă ca acasă.

 

MEDITRAVEL- Reprezentant autorizat al grupului de spitale MEMORIAL din TURCIA

Suntem reprezentantul autorizat al Spitalului Memorial din Turcia și suntem aici pentru  a îți oferi informații detaliate în limba română despre procedurile medicale disponibile la Spitalul Memorial și pentru a te ghida în procesul de programare a vizitei tale.

 

GRATUIT- Traducător de limba română și transfer pe teritoriul Turciei

În calitate de reprezentant oficial al spitalului, Meditravel îți oferă un serviciu complet și gratuit de traducere în limba română pe durata șederii tale în spital. În plus, îți punem la dispoziție și transferuri gratuite de la aeroport și între hotel și spital, pentru a te asigura că vei ajunge la destinația dorită în siguranță și confort. Te poți baza pe noi pentru a face din experiența ta medicală în Turcia una pozitivă și fără griji.

 

Programează-te acum la spitalul MEMORIAL din TURCIA

Dacă dorești o experiență medicală de top în Turcia, contactează acum Meditravel – reprezentant autorizat al Spitalului Memorial din Turcia. 

Ai acces la programări cu prioritate și prețuri competitive la tratamente medicale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a face o programare. Suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta.