Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Spitalele MEDICAL PARK din Turcia

Construirea sistemului de sănătate de mâine

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

 

MEDICAL PARK – cel mai mare grup de spitale private din TURCIA

Înființat în 1993, Medical Park Hospitals – nava amiral a MLP Care Healthcare Group – este cel mai mare grup de spitale private din Turcia, înglobând 25 de spitale. Continuă să fie în fruntea sectorului cu o suprafață interioară de peste 760 de mii de metri pătrați, 200 de săli de operație și 5200 de paturi, prin creșterea continuă din 1993, când a fost deschis primul spital.

Permițând tuturor pacienților, indiferent de statutul socio-economic, să aibă acces la servicii de asistență medicală la standarde internaționale, pe baza principiului „asistență medicală pentru toți”, grupul de spitale Medical Park din Turcia nu numai că monitorizează îndeaproape toate tehnologiile și metodele terapeutice avansate la nivel mondial, dar își propune, de asemenea, să servească drept model care sprijină știința și practicile inovatoare.

 

Spitalele MEDICAL PARK din TURCIA – o abordare orientată către pacient

Reunind specialiști, o abordare a serviciilor orientată către pacient și o muncă multidisciplinară sub același acoperiș, Medical Park Hospitals oferă servicii de diagnostic și tratament de calitate în toate spitalele, inclusiv în cele trei spitale ale sale acreditate de Joint Commission International (JCI).

Medical Park continuă să adauge noi membri în lanț, în conformitate cu principiul „este dreptul fundamental al fiecărui popor de a trăi sănătos și de a avea acces egal la servicii de sănătate” și ia măsuri ferme pentru a se răspândi în toate regiunile Turciei și pentru a crește standardele de asistență medicală bazate pe tehnologie avansată, fără a sacrifica etica medicală.

Stabilind în mod continuu standarde de servicii mai înalte și combinând ușurința accesului, experiența și volumul cu o abordare a tratamentului orientată spre pacient și standarde înalte, Grupul MLP CARE își propune să creeze o viziune cu totul nouă în sectorul asistenței medicale cu brandul „VM Medical Park”.

 

Spitalele MEDICAL PARK din TURCIA- afiliere universitară

Afilierile cu universități remarcabile din Turcia aduc o contribuție la personalul calificat al spitalelor MEDICAL PARK și la dezvoltarea universităților. Aceste acorduri de afiliere și colaborări au ca scop educarea și formarea de medici calificați, maximizarea calității serviciilor de asistență medicală și deschiderea de noi drumuri în domeniul medicinei.

 

MEDITRAVEL- Reprezentant autorizat al spitalelor MEDICAL PARK din TURCIA

Suntem reprezentantul autorizat al Spitalelor Medical Park din Turcia și suntem aici pentru a îți oferi informații detaliate în limba română despre procedurile medicale disponibile la Spitalele Medical Park din Turcia și pentru a te ghida în procesul de programare a vizitei tale.

 

GRATUIT- Traducător de limba română și transfer pe teritoriul Turciei

În calitate de reprezentant oficial al spitalului, Meditravel îți oferă un serviciu complet și gratuit de traducere în limba română pe durata șederii tale în spital. În plus, îți punem la dispoziție și transferuri gratuite de la aeroport și între hotel și spital, pentru a te asigura că vei ajunge la destinația dorită în siguranță și confort. Te poți baza pe noi pentru a face din experiența ta medicală în Turcia una pozitivă și fără griji.

 

Programează-te acum la spitalul MEDICAL PARK din TURCIA

Dacă dorești o experiență medicală de top în Turcia, contactează acum Meditravel – reprezentant autorizat al Spitalelor Medical Park din Turcia.

Ai acces la programări cu prioritate și prețuri competitive la tratamente medicale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a face o programare. Suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta.