Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Oncologie pediatrică

Tratamentul cancerelor pediatrice în spitalele de top din străinătate

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Europa

Oncologie pediatrică

Diagnosticul de cancer este un diagnostic grav, dar depistat într-o fază incipientă și tratat corect, rapid și conform ultimelor tehnologii medicale, poate fi învins!

Numărul de cazuri de cancer în cazul copiilor este mult mai redus decât în cazul adulților, iar șansele de tratament sunt mult mai mari. Depistat la timp și tratat corect, cancerul la copii răspunde mult mai bine la tratament decât la adulți.

 

15% mai multe șanse de supraviețuire la spitalele din străinătate

Din păcate, statisticile arată că șansele de supraviețuire ale copiilor diagnosticați cu cancer în România sunt mai scăzute decât media europeană. Conform datelor publicate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) în anul 2020, rata de supraviețuire la cinci ani pentru copiii cu cancer în România este de aproximativ 65%, în timp ce media europeană este de aproximativ 80%.

 

Alege cele mai bune spitale din lume!

Spitale și clinici chirurgie oncologică din Turcia – Israel – Spania- Europa

Prin noi, pacienții români au acces la unele dintre cele mai bune spitale din străinătate, spitale cu tradiție ce au centre de excelență pentru tratamentul cancerelor pediatrice. 

Oncologia pediatrică este o specialitate medicală importantă în spitalele din întreaga lume, iar unele dintre cele mai avansate tehnici și tehnologii sunt disponibile în spitalele din străinătate. 

 

MEDITRAVEL- Suntem reprezentant autorizat pentru spitale din străinătate

Reprezentăm oficial în România spitale și clinici din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța, spitale din Germania și spitale din Israel și vă facilităm programări cu prioritate și consiliere.

 

Care sunt avantajele tratamentului oncologic pentru copii în spitale din străinătate?

Tratementul cancerului (tratamentul oncologic) în spitale de top din străinătate oferă o serie de avantaje, indiferent că vorbim de spitale din Turcia, de clinici din Europa sau Israel:

Acces rapid la tratament. Pentru că intervenția rapidă în cazul unui diagnostic de cancer este critică, dar și pentru că infrastructura spitalelor partenere din străinătate permite, soluțiile oferite pentru pacienții oncologici sunt rapide. Programările la spitalele din străinătate pentru pacienții diagnosticați cu cancer se fac imediat, fără timp inutil de așteptare.

Pachete complete de diagnosticare în timp scurt. Spitalele partenere din străinătate oferă pachete de diagnosticare pentru pacienții cu suspiciune de cancer, astfel încât aceștia să beneficieze de o evaluare precisă și rapidă într-un timp foarte scurt. Aceste pachete includ investigații complete, precum biopsie cu cele mai performante tehnologii și PET/CT, care permit medicilor să identifice tumora și să determine stadiul acesteia. Pacienții care aleg să facă aceste investigații în străinătate beneficiază de un diagnostic precis într-un timp foarte scurt, fapt ce le permite să înceapă tratamentul cât mai repede posibil și să crească șansele de vindecare.

Acces la cele tehnologii medicale care nu sunt disponibile în țară și imunoterapie. Unul dintre principalele avantaje ale tratamentului în spitalele din străinătate este accesul pacienților la anumite tratamente care nu sunt disponibile în țară. Printre acestea, putem enumera: tehnici speciale de radioterapie, cum este MR-Linac (radioterapie de mare precizie) sau terapia cu protoni, biopsie lichidă, teste genetice detaliate sau anumite molecule de imunoterapie, care în țară nu sunt disponibile.

Acces la medici de top, medici cu foarte multă experiență și recunoscuți la nivel internațional și care colaborează în echipe multidisciplinare. În cadrul spitalelor din străinătate există specialiști cu experiență inclusiv în cazul cancerelor rare.

Centre de Excelență în Oncologie. Acces la medici oncologi și chirurgi de top, medici cu foarte multă experiență în tratamentul cancerelor pediatrice și recunoscuți la nivel internațional și care colaborează în echipe multidisciplinare. 

Tratament integrat, într-un singur loc. Toate investigațiile și tratamentele se pot face în cadrul aceluiași spital, fără a fi necesar să te deplasezi de la o clinică la alta.

Abordare multisciplinară, acces la tumor boarduri internaționale.

 

Medici specializați în oncologie pediatrică în spitale din străinătate

Serviciile de tratament al cancerului la copii în spitale de top din străinătate sunt de calitate superioară și sunt susținute de o echipă multidisciplinară de medici specializați în oncologie pediatrică. 

Aceste spitale sunt dotate cu cele mai avansate tehnologii și echipamente medicale, precum și cu facilități de cazare și suport pentru părinți și familii.

În cazul în care părinții decid să aleagă tratamentul pentru copilul lor într-un spital de top din străinătate, aceștia pot beneficia de o gamă largă de servicii, cum ar fi: consultanță medicală de înaltă calitate, tratamente inovatoare și personalizate, intervenții chirurgicale complexe, radioterapie, terapie imunologică și chimioterapie.

În plus, aceste spitale oferă programe de suport psihologic și social, cum ar fi consiliere individuală, grupuri de suport și programe de terapie ocupațională și fizică pentru copii și familiile lor.

În concluzie, prin alegerea unui spital de top din străinătate pentru tratamentul cancerului la copii, părinții pot avea acces la cele mai bune opțiuni de tratament disponibile la nivel mondial.

 

Tipuri de cancere pediatrice tratate în spitalele partenere din străinătate:

 • Tumori cerebrale și alte cancere ale sistemului nervos central (meduloblastom, ependimom, gliom)
 • Cancere ale sângelui- onco-hematologie (leucemie, limfom Hodgkin și non-Hodgkin, etc)
 • Sarcom (cancer osos, osteosarcom, sarcom Ewing, etc.)
 • Neuroblastom
 • Tumora Wilms (nefroblastom)
 • Retinoblastom
 • Histiocitoză
 • Cancere rare

 

Care sunt cele mai bune spitale de oncologie pediatrică din străinătate ?

Spitale și clinici oncologie pediatrică din Turcia-Israel-Spania-Europa

 

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

 • Spitale de oncologie din Turcia: Spitalul Memorial, Liv Hospital, Medical Park, Anadolu, Acibadem, Medicana, Medipol.
 • Clinici și spitale de oncologie din Viena, Austria: Clinica Döbling Viena, clinica Confraternität Viena, WPK- Wiener Privatklinik, spitalul Rudolfinerhaus, centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH Viena.
 • Spitale de oncologie din topul World’s Best Hospitals al celor mai bune spitale din lume: Spitalul Sheba din Israel clasat în top 10 spitale din lume, Spitalul Gemelli considerat cel mai bun spital universitar din Italia.
 • Spitale de oncologie din Italia: spitalul Gemelli din Roma, Italia, spitalul Humanitas din Milano, Italia.
 • Spitale de oncologie din Israel: Sheba Israel, Clalit Israel.
 • Alte spitale de oncologie din Europa (spitale Spania, spitale Franța, spitale Germania, etc.).

 

Tratamentul cancerului la copii în spitale din străinătate – șanse mai bune de supraviețuire.

Când vine vorba de tratamentul cancerului la copii, fiecare opțiune trebuie să fie luată în considerare pentru a obține cele mai bune șanse de supraviețuire și recuperare. În multe cazuri, mersul la spitale din străinătate poate fi cea mai bună opțiune pentru copiii diagnosticați cu cancer și familiile lor.

În primul rând, spitalele din străinătate pot avea acces la tratamente noi și avansate care nu sunt disponibile în țara noastră. Aceste tratamente pot fi cruciale în lupta împotriva cancerului la copii și pot oferi o șansă în plus de supraviețuire.

În plus, spitalele din străinătate pot avea experiență și resurse mai mari în tratamentul cancerului la copii, inclusiv echipe medicale specializate în oncologie pediatrică. Aceste echipe sunt capabile să ofere un tratament personalizat și coordonat care să se potrivească nevoilor individuale ale fiecărui copil.

De asemenea, spitalele din străinătate pot avea facilități mai bune, cum ar fi tehnologie medicală de ultimă generație și camere de izolare pentru a reduce riscul de infecții. Aceste facilități sunt cruciale pentru a asigura siguranța copiilor în timpul tratamentului și pentru a minimiza riscul de complicații.

 

Second opinion oncologie pediatrică

Spitale și clinici oncologie din Turcia- Spania- Franța-SUA

Oferim servicii de second opinion medical pentru cazurile de oncologie pediatrică în colaborare cu spitalele partenere din străinătate. Medicii oncologi din străinătate, specialiști în cancerele pediatrice, pot oferi o a doua opinie medicală, bazată pe experiența lor și pe cele mai noi cercetări în domeniu, pentru a asigura o înțelegere completă și precisă a stadiului bolii și a opțiunilor de tratament disponibile. De asemenea, acest serviciu poate ajuta la clarificarea unor aspecte medicale complexe și poate oferi pacienților și familiilor liniștea de a ști că s-au făcut toate demersurile pentru a obține cel mai bun tratament posibil.

 

Ia legătura acum cu medicii din străinătate!

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Spania-Europa

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

Dacă ești interesat(ă) să accesezi tratament oncologic la spitale de top din străinătate, noi, Meditravel, suntem aici să te ajutăm! Contactează-ne acum pentru a discuta opțiunile de tratament și pentru a primi asistență în alegerea celui mai bun spital pentru tine. Suntem reprezentanți autorizați ai mai multor spitale din străinătate și suntem pregătiți să te ajutăm să obții îngrijirea medicală de care ai nevoie.