Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Centrul de transplant

Meniu

Centre de excelență din străinătate în transplantul de organe și transplantul medular

Spitale și clinici din străinătate: Turcia – Israel – Italia- Europa

Situația transplantului în România nu este, din păcate, una foarte bună. Numărul de transplanturi realizate anual este limitat, iar lista de așteptare pentru un transplant poate fi lungă și uneori poate însemna o așteptare îndelungată pentru pacienți.

Din acest motiv, din ce în ce mai mulți pacienți români aleg să se trateze în spitale din străinătate, unde există mai multă experiență și resurse disponibile pentru efectuarea transplanturilor. Spitalele partenere din străinătate dispun de echipe medicale specializate în domeniul transplantului, care au o experiență vastă în efectuarea procedurilor și gestionarea complexă a acestora.

Pacienții care aleg să se trateze în spitalele din străinătate beneficiază de acces rapid la tratament și de o îngrijire medicală de înaltă calitate. De asemenea, aceștia pot avea posibilitatea de a beneficia de tehnologii medicale avansate și de medicamente inovatoare care pot îmbunătăți șansele de reușită a transplantului și de recuperare post-operatorie.

 

Alege și tu să te tratezi la cele mai bune centre de transplant din lume!

Spitale și clinici din Turcia – Israel –Italia - Europa

Reprezentăm autorizat mai multe spitale de top din străinătate și suntem aici pentru a facilita programările cu prioritate pentru pacienții care au nevoie de un transplant. Avem relații strânse cu echipele medicale specializate și putem asigura accesul rapid și fără întârzieri la serviciile medicale de înaltă calitate pe care le oferă aceste spitale. Ne angajăm să fim alături de tine în fiecare pas al procesului, asigurându-ne că obții cea mai bună îngrijire medicală și suportul necesar. Dacă ai nevoie de un transplant în străinătate, contactează-ne astăzi pentru a mai multe detalii și programări cu prioritate.

 

Tipuri de transplant disponibile în spitalele partenere din străinătate

Spitale și clinici din Turcia – Israel –Italia - Europa

În spitalele din străinătate, există mai multe tipuri de transplant disponibile:

Transplantul de rinichi de la donator viu: Această procedură implică prelevarea unui rinichi sănătos de la o persoană în viață și transplantarea acestuia la pacientul care are nevoie de rinichi nou. Donatorul poate fi o rudă apropiată, un membru al familiei sau chiar un prieten apropiat. Transplantul de rinichi de la donator viu oferă o șansă mai mare de succes și reduce timpul de așteptare pentru pacient.

Transplantul de ficat de la donator viu: În cazul în care pacientul are o boală gravă a ficatului și are nevoie de un transplant, un membru al familiei sau o rudă apropiată poate fi evaluat ca donator potențial. Prin intervenția chirurgicală, o parte a ficatului donatorului este prelevată și transplantată la pacient. Aceasta oferă pacientului o nouă șansă de viață și reduce timpul de așteptare pe lista de transplant.

Transplantul medular (transplantul de măduvă osoasă): Acest tip de transplant se realizează în cazurile de boli hematologice grave, cum ar fi leucemia, limfomul sau mielomul. Măduva osoasă sau celulele stem sunt prelevate de la un donator compatibil și sunt transplantate pacientului. Aceasta are rolul de a înlocui măduva osoasă afectată de boală cu una sănătoasă, permițând pacientului să producă celule sanguine normale.

Aceste tipuri de transplanturi sunt complexe și necesită o echipă medicală specializată și dotări tehnologice avansate. Spitalele din străinătate, precum cele din Turcia, Italia sau Israel, au experiență în realizarea acestor proceduri și oferă un nivel ridicat de îngrijire medicală pentru pacienți cu afecțiuni grave. În plus, aceste spitale pot avea și o listă extinsă de donatori și pot asigura accesul rapid la tratament și intervenții chirurgicale.

 

Transplanturi imediate în spitalele partenere din străinătate: Zero timp de așteptare

Spitale și clinici din Turcia – Israel –Italia - Europa

În cazul transplanturilor de rinichi și ficat de la donator viu în spitalele din străinătate, cât și pentru transplantul medular (transplant de măduvă osoasă) timpul de așteptare pentru pacienții care au un donator compatibil este zero. Aceasta înseamnă că programările pentru intervenții chirurgicale pot fi făcute imediat, oferind pacienților șansa de a beneficia rapid de transplantul de care au nevoie. Acest lucru este deosebit de important în cazurile în care pacientul se află într-o stare critică și necesită intervenție medicală urgentă. Spitalele partenere din străinătate au echipe medicale bine pregătite și infrastructură adecvată pentru a efectua aceste proceduri complexe într-un timp scurt. Astfel, pacienții pot beneficia de transplanturi imediate, fără a fi supuși unui lung proces de așteptare pe lista de transplant.

 

Alege și tu cele mai bune spitale din lume cu ajutorul Meditravel!

Centre de excelență în transplant din Turcia – Israel – Italia - Europa

Dacă ai nevoie de un transplant de rinichi de la donator viu, transplant de ficat de la donator viu sau transplant medular și dorești să beneficiezi de serviciile medicale de înaltă calitate oferite în spitalele partenere din străinătate, nu ezita să ne contactezi. Echipa noastră este aici pentru tine, pentru a-ți oferi informații detaliate și pentru a te ajuta în procesul de programare a intervenției. Fiecare moment contează, așa că nu amâna și ia legătura cu noi astăzi. Vom fi alături de tine în această călătorie medicală importantă și vom asigura tot sprijinul necesar pentru a obține tratamentul de care ai nevoie.

Transplantul medular (transplantul de măduvă osoasă) în spitalele de top...
Transplant renal de la donator viu în spitalele din străinătate...
Transplant hepatic de la donator viu în spitalele din străinătate...