Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Grupul Medical Medicana din Turcia

Servicii avansate de asistență medicală

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

 

Spitalele MEDICANA din TURCIA – cele mai avansate servicii medicale

Din 1992, Medicana Health Group își continuă progresul pe calea stabilirii standardelor viitoarelor servicii de sănătate. Astăzi, Grupul Medical Medicana, care își desfășoară activitatea în Istanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Konya, Samsun și Sivas, oferă în mod constant cele mai avansate servicii de asistență medicală în toate aspectele legate de sănătate prin intermediul a 14 spitale și peste 10 mii de angajați.

Medicana Health Group nu numai că a fost pionier în dezvoltarea turismului de sănătate în Turcia, dar a devenit și unul dintre centrele importante în tratamentul pacienților internaționali în domeniul asistenței medicale multidisciplinare. Pentru a oferi servicii de sănătate durabile, au fost înființate numeroase birouri în locații importante din lume.

În spitalele din cadrul Medicana Health Group serviciile de sănătate, care sunt pe deplin compatibile cu standardele de calitate a serviciilor ale Ministerului Sănătății și standardele de acreditare ale Joint Commission International (JCI), sunt furnizate în condiții de calitate egale cu cele ale instituțiilor de top din lume, prin principiul său bazat pe siguranța pacientului și pe o îngrijire și tratament eficient și de calitate a pacienților.

Grupul Medicana Health, care își propune să ofere servicii de sănătate pentru fiecare segment al societății la standarde internaționale, crește satisfacția pacienților prin abordarea transparentă, fiabilă și plină de compasiune față de aceștia, astfel, Medicana a fost considerat unul dintre cele mai valoroase branduri din Turcia și a primit titlul de instituție de sănătate cel mai des preferată de pacienți, prin calitatea serviciilor medicale.

Scopul principal al Grupului Medicana Health este de a fi o instituție de sănătate care își îmbunătățește continuu productivitatea prin viziunea sa de a „urmări îndeaproape cele mai avansate și de vârf infrastructuri și dezvoltări”. În plus, își propune să urmărească dezvoltarea serviciilor de asistență medicală în Turcia și în lume și să adopte metode și practici recunoscute la nivel internațional și să ofere aceste metode și practici pacienților.
Medicana Health Group a primit statutul de spital prietenos cu bebelușii de către UNICEF și Organizația Mondială a Sănătății.

Spitalul Medicana International Istanbul are o suprafață interioară de 30.000 m2. Este format din două departamente legate între ele, inclusiv etaje de internare și etaje de ambulatoriu. Spitalul a fost construit cu o capacitate și caracteristici tehnice care să permită furnizarea de servicii pentru pacienții care provin din Istanbul, regiunea Tracia și Europa.

Unitatea de terapie intensivă medicală și chirurgicală, Unitatea de terapie intensivă de chirurgie cardiovasculară, Unitatea de terapie intensivă coronariană și Unitatea de terapie intensivă neonatală sunt proiectate folosind cele mai recente mijloace ale tehnologiei și ale arhitecturii spitalicești. Acordând prioritate confortului pacientului, camerele CIP, VIP și standard pentru pacienți, precum și camerele pentru pacienții de terapie intensivă sunt dotate cu toate sistemele necesare pentru efectuarea procedurilor și tratamentelor medicale.

Spitalul Medicana International Istanbul dispune de 8 săli de operație, 26 de paturi de observație, 17 paturi de terapie intensivă medicală și chirurgicală, 9 paturi de terapie intensivă CVS, 5 paturi de terapie intensivă coronariană și 10 incubatoare în secția de terapie intensivă neonatală, într-o suprafață interioară de 30.000 m2.

 

Principalele unități medicale din cadrul Medicana International Turcia:

 • Oncologie
 • Transplant medular (transplant măduvă osoasă)
 • Transplant de organe
 • Cardiologie, cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară
 • Dermatologie
 • Pediatrie
 • Chirurgie pediatrică
 • Neurochirurgie
 • Medicină fizică și reabilitare
 • Endocrinologie și boli metabolice
 • Gastroenterologie
 • Chirurgie generală
 • Chirurgie toracică
 • Medicină pulmonară

 

Spitalul Medicana International – Unitatea de oncologie avansată

Spitalul Medicana International Istanbul răspunde unei nevoi semnificative a orașului Istanbul și a orașelor învecinate, deoarece este un centru important  în care se efectuează tratament avansat împotriva cancerului. Multi-Slice CT, PET-CT, RMN, ultrasunete și LINAC cu capacitate de IMRT – toate disponibile într-un spital privat pentru prima dată în Istanbul, modalitățile de radiologie convențională și de imagistică de medicină nucleară și radio-oncologie fac din Medicana International Istanbul Hospital un centru de top pentru tratamentul cancerului.

 

Spitalul Medicana International – Centrul de transplant medular

Centrul de transplant de măduvă osoasă permite pacienților din numeroase orașe din Turcia și din multe țări ale lumii să aibă șansa pentru o a doua viață. Se efectuează transplant de măduvă osoasă începând cu 2020, maximizând ratele de supraviețuire prin intermediul medicilor specialiști – fiecare specializat într-un domeniu relevant, al personalului medical expert și al camerelor pentru pacienți cu 11 filtre HEPA, care îndeplinesc standardele mondiale.

 

Spitalul Medicana International-  Centrul de transplant de organe

Spitalul Medicana International Istanbul își propune să obțină rate de succes ridicate în practicile medicale avansate, permițând pacienților să aibă șansa pentru o a doua viață prin transplantul de organe. Furnizând servicii la standarde internaționale imediat după ce a fost pus în funcțiune, spitalul Medicana Istanbul dispune de chirurgi care sunt specializați în transplantul de organe. Echipele Medicana sunt susținute de nefrologi, gastroenterologi, medici infecționiști, psihiatri, experți în nutriție și dietă și personal medical cu experiență. Centrul de transplant de organe Medicana Istanbul admite pacienți nu numai din Istanbul și din orașele învecinate, ci și pacienți internaționali care călătoresc de pe o arie geografică largă.

 

Spitalul Medicana International – Centrul de sănătate a inimii

Cardiologii specialiști Medicana folosesc MitralClip pentru regurgitații mitrale, Mitral Contour System (Carillon), Mitral Balloon Valvuloplastie (dilatarea valvei mitrale cu balon), efectuează EPS, Ablația și înlocuirea nechirurgicală a valvei aortice (TAVI), implantează stimulatoare cardiace, efectuează intervenții coronariene (angioplastie cu balon utilizată pentru a restabili permeabilitatea arterelor coronare prin introducerea unui cateter într-un vas de sânge din inghinal, braț sau încheietura mâinii într-o procedură nechirurgicală, implantarea de stenturi și alte proceduri) și tratează toate bolile cardiace și valvulare, aritmia, bolile arterelor coronare, bolile valvelor cardiace, insuficiența cardiacă și hipertensiunea arterială pentru a ajuta pacienții să se facă bine din nou.

 

Spitalul Medicana International – Centrul de fertilizare in vitro. Centrul Medicana de fertilizare in vitro oferă servicii de asistență medicală de cea mai înaltă calitate de către medici cu experiență, care utilizează o infrastructură medicală de ultimă generație. Centrul de fertilizare in vitro Medicana Istanbul utilizează cele mai recente tehnologii și metode de tratament în domeniul tehnicilor de reproducere asistată. Unitatea găzduiește specialiști renumiți și de încredere, care au pus lumea în mișcare în domeniul medicinei reproductive. Echipa Centrului Medicana de fertilizare in vitro este formată din ginecologi și obstetricieni cu experiență, specialiști în andrologie (infertilitate masculină), embriologi, biologi și asistente medicale.

 

Spitalul Medicana Atașehir din Turcia este unul dintre cele mai importante centre de sănătate nu numai din Turcia, ci și din Europa și oferă servicii în toate disciplinele medicale, cu o infrastructură tehnologică modernă și o arhitectură de nivel înalt.

Spitalul Medicana Atașehir este unul dintre cele mai cuprinzătoare concepte de asistență medicală din Istanbul și creează o înțelegere cu totul nouă a serviciilor de asistență medicală.

Se combină toate disciplinele medicale, tratamentele specializate și modalitățile de tratament chirurgical, care integrează tehnologii de ultimă oră, cu o abordare a serviciilor orientată către pacient.   

Spațiile interioare concepute pentru a asigura un confort superior pentru pacienți și rude, profesioniștii cu experiență în domeniul sănătății care monitorizează cunoștințele și inovațiile contemporane și capacitatea de a combina tratamentele specializate cu tehnologia modernă prin infrastructura sa tehnologică superioară disting Medicana Atașehir de omologii săi. „Viitorul” furnizării de servicii medicale începe cu Medicana Atașehir Hosptial.

 

Tehnologii medicale disponibile in Spitalele Medicana Istanbul:

 • PET-CT
 • IMRT – LINAC
 • Hipertermie
 • ESWT
 • ERCP
 • Camera Gamma
 • RMN intraoperator de 1,5 Tesla
 • Angiografie (cateter) Laborator
 • Angiografie B-Plan
 • Angiografie digitală DSA
 • Ultrasunete
 • Ecografie mamară 4D
 • Biopsie de prostată
 • Mamografie tridimensională (tomosinteză mamară)
 • Tomografie CT-256 slices
 • Densitometrie osoasă
 • Scintigrafie

 

MEDITRAVEL – Reprezentant autorizat al spitalului MEDICANA din TURCIA

Suntem reprezentantul autorizat al Spitalului MEDICANA din Turcia și suntem aici pentru a îți oferi informații detaliate în limba română despre procedurile medicale disponibile la Spitalului MEDICANA din Turcia și pentru a te ghida în procesul de programare a vizitei tale.

 

GRATUIT – Traducător de limba română și transfer pe teritoriul Turciei

În calitate de reprezentant oficial al spitalului, Meditravel îți oferă un serviciu complet și gratuit de traducere în limba română pe durata șederii tale în spital. În plus, îți punem la dispoziție și transferuri gratuite de la aeroport și între hotel și spital, pentru a te asigura că vei ajunge la destinația dorită în siguranță și confort. Te poți baza pe noi pentru a face din experiența ta medicală în Turcia una pozitivă și fără griji.

 

Programează-te acum la spitalul MEDICANA din TURCIA

Dacă dorești o experiență medicală de top în Turcia, contactează acum Meditravel – reprezentant autorizat al Spitalului MEDICANA din Turcia. 

Ai acces la programări cu prioritate și prețuri competitive la tratamente medicale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a face o programare. Suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta.