Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Cancer hepatic

Tratamentul cancerului hepatic  în spitalele de top din străinătate

Spitale și clinici din Turcia-Israel-Austria-Italia-Europa

Tratamentul cancerului în spitalele din străinătate înseamnă șanse mai bune de supraviețuire

 

Diagnosticul de cancer este un diagnostic grav, dar depistat într-o fază incipientă și tratat corect, rapid și conform ultimelor tehnologii medicale, poate fi învins!

Potrivit datelor publicate de Observatorul European pentru lupta împotriva Cancerului (European Cancer Observatory), rata de supraviețuire pentru pacienții oncologici din România este în general mai mică decât media europeană. Aceasta din cauza unui diagnostic tardiv și accesului limitat la tratamentele avansate.

 

Alege cele mai bune spitale din lume pentru tratamentul cancerului hepatic!

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia-Europa

Prin noi, pacienții din România diagnosticați cu cancer hepatic au acces la unele dintre cele mai bune spitale din străinătate, spitale cu tradiție ce au centre de excelență pentru tratamentul oncologic. 

Aici consultațiile sunt oferite de medici dedicați, cu o bogată experiență, specialiști reputați în țările lor dar și pe scena medicală internațională.

 

MEDITRAVEL- Suntem reprezentant autorizat pentru spitale din străinătate

Reprezentăm oficial în România spitale și clinici din Turcia, spitale și clinici din Austria, spitale din Italia, spitale din Franța, spitale din Germania și spitale din Israel și vă facilităm programări cu prioritate și consiliere.

 

Care sunt avantajele tratamentului cancerului hepatic în spitale din străinătate?

Tratementul cancerului (tratamentul oncologic) în spitale de top din străinătate oferă o serie de avantaje, indiferent că vorbim de spitale din Turcia, de clinici din Viena sau din alte țări:

Acces rapid la tratament. Pentru că intervenția rapidă în cazul unui diagnostic de cancer este critică, dar și pentru că infrastructura spitalelor partenere din străinătate permite, soluțiile oferite pentru pacienții oncologici sunt rapide. Programările la spitalele din străinătate pentru pacienții diagnosticați cu cancer se fac imediat, fără timp inutil de așteptare.

Pachete complete de diagnosticare în timp scurt. Spitalele partenere din străinătate oferă pachete de diagnosticare pentru pacienții cu suspiciune de cancer, astfel încât aceștia să beneficieze de o evaluare precisă și rapidă într-un timp foarte scurt. Aceste pachete includ investigații complete, precum biopsie cu cele mai performante tehnologii și PET/CT, care permit medicilor să identifice tumora și să determine stadiul acesteia. Pacienții care aleg să facă aceste investigații în străinătate beneficiază de un diagnostic precis într-un timp foarte scurt, fapt ce le permite să înceapă tratamentul cât mai repede posibil și să crească șansele de vindecare.

Acces la cele tehnologii medicale care nu sunt disponibile în țară și imunoterapie. Unul dintre principalele avantaje ale tratamentului în spitalele din străinătate este accesul pacienților la anumite tratamente care nu sunt disponibile în țară. Printre acestea, putem enumera: tehnici speciale de radioterapie, cum este MR-Linac (radioterapie de mare precizie) sau radioembolizarea tumorilor sau metastazelor hepatice.

Acces la medici de top, medici cu foarte multă experiență și recunoscuți la nivel internațional și care colaborează în echipe multidisciplinare. 

Centre de Excelență în Oncologie. Acces la medici oncologi și chirurgi de top, medici cu foarte multă experiență în tratamentul cancerului și recunoscuți la nivel internațional și care colaborează în echipe multidisciplinare. Echipele sunt formate din medici oncologi, medici chirurgi, medici specialiști în radioterapie și radiologie intervențională cât și medici anatomo-patologi pentru analizarea tumorii.

Tratament integrat, într-un singur loc. Toate investigațiile și tratamentele se pot face în cadrul aceluiași spital, fără a fi necesar să te deplasezi de la o clinică la alta.

Abordare multisciplinară, acces la tumor boarduri internaționale.

 

Ce metode de tratament al cancerului hepatic se folosesc în spitalele din străinătate?

 

Tratament cu radionuclizi: radioembolizarea cu microsfere de Ytriu 90.  

Tratamentul de radioembolizare este o procedură minim invazivă folosită pentru tratarea tumorilor hepatice și metastazelor hepatice. Această procedură utilizează radiații pentru a distruge țesutul tumoral.

Radioembolizarea se realizează prin injectarea de microsfere mici încărcate cu substanțe radioactive direct în arterele care alimentează tumora. Aceste microsfere se plasează strategic în interiorul arterelor pentru a bloca fluxul sanguin către tumoră și pentru a distruge celulele canceroase prin radiație. De obicei, procedura se efectuează sub ghidajul unei imagini radiologice.

Radioembolizarea poate fi o opțiune de tratament pentru pacienții care nu sunt eligibili pentru intervenții chirurgicale sau pentru pacienții cu metastaze hepatice care nu răspund la alte tratamente, cum ar fi chimioterapia sau radioterapia.

 

Unități Operative Complexe de Chirurgie Oncologică: structuri înalt specializate

Chirurgie oncologică robotică și minim invazivă. Chirurgia oncologică este esențială în tratarea cancerului și spitalele din străinătate sunt renumite pentru tehnologiile avansate și inovatoare utilizate. Procedurile moderne, cum ar fi chirurgia laparoscopică, robotică și minim invazivă, reduc durerea și timpul de recuperare post-operatoriu, îmbunătățesc rezultatele și personalizează tratamentul pacienților. Spitalele din străinătate oferă opțiuni avansate și personalizate de tratament chirurgical pentru cancer și mulți pacienți călătoresc în străinătate în căutarea celor mai bune îngrijiri.

Radiochirurgia în spitalele din străinătate- cele mai avansate tehnologii medicale. Radiochirurgia este o procedură minim invazivă utilizată pentru a trata anumite tipuri de tumori și leziuni în diferite zone ale corpului. În spitalele din străinătate, precum cele din Turcia, Austria, Italia, Israel sau Franța, această tehnică este utilizată cu succes în tratarea cancerului hepatice printre altele. Cu ajutorul unor tehnologii avansate, precum CyberKnife sau Linac, radiațiile sunt administrate cu precizie ridicată, minimizând daunele la țesuturile sănătoase din jurul zonei tratate. 

Cele mai avansate tehnici de radioterapie la nivel internațional. Oferim acces la cele mai noi tehnologii de radioterapie disponibile la nivel internațional, tehnologii care reduc la maxim riscul efectelor secundare ale radioterapiei: radioterapie MR-Linac.

Imunoterapie, chimioterapie și terapii țintite. Spitalele noastre partenere din străinătate oferă pacienților acces la cele mai noi terapii pentru cancer, inclusiv chimioterapie, imunoterapie și terapii țintite. În plus, în anumite cazuri, aceste spitale pot oferi medicamente care nu sunt disponibile în țara noastră. Echipa noastră de specialiști te poate ajuta să găsiți cel mai bun tratament disponibil, astfel încât să poți beneficia de cele mai avansate tehnologii și terapii disponibile în lumea medicală de astăzi.

 

Care sunt cele mai bune spitale de oncologie din străinătate ?

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia-Europa

 

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

  • Spitale de oncologie din Turcia: Spitalul Memorial, Liv Hospital, Medical Park, Anadolu, Acibadem, Medicana, Medipol.
  • Clinici și spitale de oncologie din Viena, Austria: Clinica Döbling Viena, clinica Confraternität Viena, WPK- Wiener Privatklinik, spitalul Rudolfinerhaus, centrul Medaustron, facilităm programări la medici de la AKH Viena.
  • Spitale de oncologie din topul World’s Best Hospitals al celor mai bune spitale din lume: Spitalul Sheba din Israel, clasat în top 10 spitale din lume, Spitalul Gemelli considerat cel mai bun spital universitar din Italia.
  • Spitale de oncologie din Italia: spitalul Gemelli din Roma, Italia, spitalul Humanitas din Milano, Italia.
  • Spitale de oncologie din Israel: Sheba Israel, Clalit Israel.
  • Alte spitale de oncologie din Europa (spitale Franța, spitale Germania, etc.).

 

Second opinion cancer de ficat (cancer hepatic)

Oferim servicii de second opinion medical pentru pacienții diagnosticați cu cancer hepatic, în parteneriat cu spitale din străinătate. Medicii oncologi din străinătate, pot oferi o a doua opinie medicală, bazată pe experiența lor și pe cele mai noi cercetări în domeniu, pentru a asigura o înțelegere completă și precisă a stadiului bolii și a opțiunilor de tratament disponibile. De asemenea, acest serviciu poate ajuta la clarificarea unor aspecte medicale complexe și poate oferi pacientului și familiei sale liniștea de a ști că s-au făcut toate demersurile pentru a obține cel mai bun tratament posibil.

 

Ia legătura acum cu medicii din străinătate!

Spitale și clinici oncologie din Turcia-Israel-Austria-Italia- Europa

Prin MEDITRAVEL – reprezentant autorizat spitale străinătate

Dacă ești interesat(ă) să accesezi tratament oncologic la spitale de top din străinătate, noi, Meditravel, suntem aici să te ajutăm! Contactează-ne acum pentru a discuta opțiunile de tratament și pentru a primi asistență în alegerea celui mai bun spital pentru tine. Suntem reprezentanți autorizați ai mai multor spitale din străinătate și suntem pregătiți să te ajutăm să obții îngrijirea medicală de care ai nevoie.