Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Spitalul Rabin Medical Center din Israel

Pe primul loc privind calitatea serviciilor medicale din Israel 

Reprezentant autorizat în România: Meditravel

 

Ministrul israelian al sănătății a declarat: Spitalul „Beilinson” se află pe primul loc în clasamentul privind calitatea serviciilor medicale în rândul celor mai mari centre medicale din Israel.

Centrul Medical Rabin este una dintre cele mai renumite și mai mari instituții medicale multidisciplinare din Israel. Încă de la înființare, centrul s-a impus ca fondator al unor noi standarde de tratament și a devenit un lider în utilizarea tehnologiilor medicale inovatoare. Conform unui sondaj al Ministerului Sănătății, Centrul Medical Rabin este recunoscut ca fiind cel mai bun centru medical din Israel pentru calitatea asistenței medicale și a îngrijirii pacienților.

Pe lângă serviciile medicale de primă clasă, institutele și diviziile Centrului Medical Rabin sunt renumite pentru cercetările și dezvoltările lor multifațetate și pentru realizările medicale. Specialiștii Centrului Medical Rabin cooperează cu cele mai importante și mai renumite centre medicale din întreaga lume. La nivel național, centrul este cea mai mare bază practică pentru studenții și profesorii Școlii de Medicină Sackler, Universitatea din Tel Aviv.

 

Centrul Medical Rabin in cifre anuale: 

  • aproximativ 1 milion de vizite în ambulatoriu
  • 190 de mii de solicitări la camera de urgență
  • 100 de mii de spitalizări
  • 50 de mii de operații chirurgicale complexe
  • 10 mii nașteri
  • 9 mii PET CT și 12 mii CT
  • 75% din toate transplanturile de organe din Israel
  • Tratament complet al cancerului pentru 25% dintre pacienții cu cancer din Israel

 

De ce să alegi CentruL Medical Rabin?

Cele mai recente metode de diagnosticare și tratament

Centrul Medical Rabin dispune de echipamente medicale de ultimă generație, scumpe și unice, de un personal medical de talie mondială și de realizări medicale și de cercetare și dezvoltare cu multiple fațete.

 

Medici experimentați și de renume mondial

Din punct de vedere istoric, Centrul Medical Rabin angajează cei mai autoritari specialiști în domeniul lor, cu o vastă experiență și renume în țară și în lume.

 

Tratament complex și cuprinzător al bolilor oncologice

În aceste scopuri, pe teritoriul centrului a fost construită o întreagă clădire a Centrului Oncologic „Davidoff” pentru tratamentul tuturor tipurilor de cancer, precum și pentru cercetarea și implementarea celor mai noi terapii, medicamente și echipamente.

 

Tratament fără intermediari și fără cozi

Toate consultațiile, procedurile și operațiile sunt programate cu promptitudine și optim strânse în timp, pentru a utiliza eficient timpul de vizită al pacientului.

 

Abordare individuală și asistență gratuită

Oferim sprijin gratuit pentru pacienți prin intermediul unui curator personal vorbitor de limba engleză pe parcursul tratamentului în centrul nostru.

 

Prețuri accesibile

Prețurile pentru tratament se bazează pe lista de prețuri a Ministerului israelian al Sănătății, iar plata se face fără intermediari.

 

MEDITRAVEL- Reprezentant autorizat al spitalului RABIN MEDICAL CENTER din ISRAEL

Suntem reprezentantul autorizat al Spitalului RABIN MEDICAL CENTER din Israel și suntem aici pentru a îți oferi informații detaliate în limba română despre procedurile medicale disponibile la Spitalului RABIN MEDICAL CENTER din Israel și pentru a te ghida în procesul de programare a vizitei tale. 

 

Programează-te la RABIN MEDICAL CENTER ca să poți avea acces la cele mai recente metode si tehnologii de diagnosticare și tratament!

Dacă dorești o experiență medicală de top într-unul din cele mai bune spitale din lume, contactează acum Meditravel – reprezentant autorizat al Spitalului RABIN MEDICAL CENTER din Israel. 

Ai acces la programări cu prioritate și prețuri competitive la tratamente medicale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a face o programare. Suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta.