Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Dr. Elisabeth Lahnsteiner

Medicină Generală

Medic generalist, tratarea rănilor

 

În calitate de specialist în vindecarea rănilor, Dr. Elisabeth Lahnsteiner conduce echipa medicală interdisciplinară de vindecare a rănilor.

 

Ea este prima persoană de contact pentru toți pacienții din cadrul WUND.ORDIANTION

 

În cadrul unui consult inițial detaliat, rana este examinată, măsurată și documentată fotografic. Sunt evaluate cauzele clinice subiacente ale tulburării de vindecare a rănilor și, de asemenea, clarificarea diagnosticului diferențial al acestora și se stabilește un concept individual ghidat medical pentru terapia rănilor.

 

În cazul în care sunt necesare examinări sau terapii suplimentare, planul de tratament va fi coordonat cu specialiștii din cadrul Medical TeamWound Healing pe o bază interdisciplinară.

 

Spectrul său include tratamentul terapeutic local al rănilor acute și cronice în conformitate cu cele mai recente descoperiri științifice. Aceasta include răni bazate pe tulburări circulatorii locale (artere/vene), tulburări metabolice, defecte ale țesuturilor moi cauzate de presiune sau traume și tulburări de vindecare postoperatorie a rănilor de toate tipurile.

 

Pentru tratamentul rănilor, în special, sunt disponibile în prezent o varietate de pansamente interactive pentru răni, sisteme de compresie și produse terapeutice pentru răni. În funcție de faza de vindecare a rănilor, se selectează cu atenție pansamentele adecvate pentru fiecare pacient. Pansamentele MODERN WIND WIND WRAPS au un efect puternic antimicrobian, de activare celulară, de reglare a umidității și de ameliorare a durerii și asigură schimbarea delicată a pansamentului. TERAPIA CELULARĂ AUTOLOGE susține activ procesele de regenerare proprii organismului (concentrat de stimulare a creșterii, antioxidant), tratamentul cu plasmă rece are un efect antibacterian.

 

FOCUSED PUNCH WELL THERAPY stimulează mecanismele biologice celulare pentru vindecarea rănilor complexe prin creșterea circulației sanguine locale. Fototerapia (laser de joasă intensitate și lumină roșie rece) are efecte antiinflamatoare și analgezice. Suplimentele ortomoleculare și îngrijirea specială a pielii sunt alte componente ale unei terapii reușite a rănilor.