Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Poveștile pacienților (24)- „Noroc că ne-ați ajutat să ajungem mai repede, riscam să ajungă fără vedere!”

Pacient: Domnul V.B., în vârstă de 47 de ani, din Galați

Diagnostic: Sindrom extrapiramidal. Afecțiune neurologică fără diagnostic clar, cel mai probabil autoimună.

Nevoie medicală: Pacientul, medic, a început în octombrie 2019 să prezinte tremor în repaos, bradikinezie (încetinire a mișcărilor), rigiditate și rezistență la mișcare în articulații la brațul și la piciorul drept. A început tratament medicamentos cu răspuns doar parțial. A efectuat și IRM cerebral și nu a fost găsit nici un aspect patologic. După 3 luni de zile, au apărut și alte simptome: sindrom piramidal drept, hemipareză dreapta, dismetrie, dificultate la înghițire, hipoestezie. Toate examenele de laborator arătau rezultate în limite normale. Soția pacientului era medic neurolog de profesie și, deși consultase atât toți colegii de breaslă din țară cât și colegi de aceeași specializare plecați la spitale renumite din străinătate, nu reușiseră să stabilească un diagnostic clar și nici tratament.

Soluția medicală găsită: Am căutat unul dintre cei mai buni specialiști din Europa în neuroimunologie și l-am găsit în persoana doctorului Eduardo Nobile Orazio, din cadrul spitalului Humanitas din Milano. Înainte de plecare, pacientul a efectuat și un CT ocular care a arătat nevrită optică bilaterală, astfel încât, dacă plecarea ar fi fost amânată, pacientul risca chiar să își piardă vederea. În urma unei simple consultații, medicul a stabilit o linie de tratament (Ritiximab). Astfel, plătind numai o consultație (aproximativ 300 EUR), pacientul a putut primi opinia unuia dintre cei mai buni specialiști în neuroimunologie din Europa și a primit tratamentul căutat!

Testimonial: „Noroc că ne-ați ajutat să ajungem mai repede, riscam să ajungă fără vedere!”

Care au fost avantajele alegerii unei clinici din Italia?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare la unul dintre cei mai buni specialiști din Europa.
  • A primit tratamentul mult căutat!

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Turcia, Austria, Italia, Israel, Germania și Franța! Completează formularul de contact sau sună-ne acum la 0751.180.180. și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.