Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

POVEȘTILE PACIENȚILOR (22)- O pacientă cu tumoră la pancreas, a cărei operație a fost amânată în România din motive Covid, a găsit rezolvare la spitalul Memorial din Turcia.

Pacient: Doamna G.V., în vârstă de 67 de ani, din Galați

Diagnostic: Pacientă cu cancer pancreatic (tumoră cap pancreas).

Nevoie medicală: Doamna G.V. fusese diagnosticată în România cu tumoră cap pancreas și necesita intervenție chirurgicală de urgență. A fost internată la București și programată la intervenție, dar mai apoi, externată din cauză că spitalul păstra locurile de la ATI pentru pacienți cu Covid. Dezamăgită de modul în care a fost tratată, doamna a optat pentru un spital din Turcia.

Soluția medicală gasită: Am programat-o pe doamna G.V. de urgență la mProf. Dr. Sinan Yol, specialist in chirurgie generala din cadrul spitalului Memorial din Şişli. Doamna a beneficiat de procedura Whipple.

Care au fost avantajele alegerii unei clinici din Turcia?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare
  • Intervenție chirurgicală de urgență în condiții de siguranță

Clinică.  Doamna G.V. a fost tratată de Prof. Dr. Sinan Yol, specialist in chirurgie generala din cadrul spitalului Memorial din Şişli

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Turcia, Austria, Italia, Israel, Germania și Franța! Completează formularul de contact sau sună-ne acum la 0751180180 și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical!