Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Prof. Univ. Dr. Christian Kainz

Obstetrică și Ginecologie

Director medical al spitalului privat și al ambulatoriului din Döbling

Șef al departamentului de obstetrică

Șef al clinicii de ginecologie și obstetrică

 

Prof. univ. dr. Christian Kainz este de aproape două decenii director medical al Privatklinik Döbling și al Ambulatoriului Döbling, având o lungă carieră în sistemul medical din Austria.

 

Reputatul specialist în obstetrică-ginecologie și în oncologie ginecologică, prof. Christian Kainz și-a început cariera în 1988, după terminarea studiilor în medicină, ca medic specialist la Spitalul Universitar din Viena.

 

Din 1994, prof. Christian Kainz devine medic primar la departamentul de obstetrică-ginecologie al Spitalului Universitar din Viena, fiind numit ulterior șef al laboroatorului de imunohistochimie.

 

Medicul a urmat ulterior studii în oncologie la Bayview Regional Cancer Center din Toronto, Canada, și studii de management spitalicesc la Vienna University of Economics and Business.

 

Din 2001, dr. Christian Kainz a fost numit în funcția de director medical al Privatklinik Döbling.

 

Specialistul austriac a publicat peste 200 de articole în publicații științifice internaționale precum “Drugs”, “International Journal of Cancer”, “British Journal of Cancer”, “The European Cancer Journal” și “Gynecologic Oncology”.

 

De asemenea, prof. Christian Kainz a fost invitat de Uniunea Europeană să evalueze proiecte în domeniul științelor medicale în cadrul BIOMED II, un european program de finanțare a proiectelor de cercetare în sectorul biomedicină și sănătate.