Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Totul despre intervenția HIPEC în Turcia: preț și alte informații esențiale

Ce este procedura HIPEC și pentru ce tipuri de cancere este utilizată?

 

HIPEC (Hyperthermic Intraperitoneal Chemotherapy) este o procedură medicală inovatoare utilizată în tratamentul cancerului abdominal avansat. Această tehnică combina chirurgia citoreductivă (CRS) cu administrarea de chimioterapie la temperaturi ridicate direct în cavitatea abdominală. HIPEC este folosită pentru a trata cancerele peritoneale, cum ar fi carcinomatoza peritoneală asociată cancerului ovarian, apendiceal sau colorectal.

 

Spitalele din Turcia- tehnologie și experiență în aplicarea procedurii HIPEC

 

Turcia a devenit o destinație populară pentru pacienții internaționali care doresc să beneficieze de intervenția HIPEC la costuri accesibile și în condiții de calitate medicală superioară. Spitalele din Turcia sunt recunoscute pentru experiența lor în domeniul tratamentului cancerului și pentru utilizarea celor mai avansate tehnici chirurgicale și medicale, inclusiv HIPEC.

 

Care este prețul intervenției HIPEC?

 

Prețul procedurii HIPEC poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv tipul și stadiul cancerului, complexitatea intervenției chirurgicale, durata spitalizării și echipa medicală implicată.

În general, costul HIPEC în Turcia este similar cu costul practicat de spitalele private din România, având în plus avantajul unor condiții de spitalizare mult mai bune. Prețul intervenției HIPEC în Turcia poate fi influențat de diverși factori, dar orientativ, acesta pleacă de la 14.000 euro.

 

Cum se desfășoară procedura HIPEC?

 

În timpul procedurii HIPEC, pacientul este supus unei intervenții chirurgicale CRS pentru a îndepărta cât mai multe leziuni tumorale din cavitatea abdominală. După ce chirurgul elimină tumora vizibilă, o soluție specială de chimioterapie este încălzită la o temperatură ridicată și apoi administrată direct în cavitatea abdominală. Aceasta permite chimioterapiei să pătrundă în țesuturile afectate și să distrugă celulele canceroase rămase.

 

Care sunt avantajele procedurii HIPEC pentru carcinomatoza peritoneală?

 

Procedura HIPEC are avantajul de a livra chimioterapia direct la sursa tumorii, ceea ce poate crește eficacitatea tratamentului și reduce efectele secundare asupra altor părți ale corpului. De asemenea, încălzirea chimioterapiei poate spori eficacitatea sa, facilitând distrugerea celulelor canceroase.

 

Care sunt avantajele de a alege spitalele din Turcia pentru o procedură HIPEC?

Un alt avantaj al alegerii Turciei pentru intervenția HIPEC este echipa medicală de elită și facilitățile de ultimă generație oferite de spitalele din Turcia. Echipa medicală experimentată și specializată în oncologie și chirurgie utilizează cele mai avansate tehnologii și tehnici pentru a asigura un tratament de înaltă calitate și un rezultat de succes.

 

Contactează Meditravel, pentru a te programa la o intervenție HIPEC în Turcia

 

Pentru a beneficia de intervenția HIPEC în Turcia, pacienții internaționali pot apela la serviciile de agenției de turism medical Meditravel. Echipa Meditravel este dedicată să ofere suport complet și informații esențiale pacienților care doresc să înceapă călătoria lor către tratamentul HIPEC în Turcia.

 

În concluzie, HIPEC este o procedură inovatoare și promițătoare în tratamentul cancerului abdominal avansat, iar Turcia reprezintă o alegere excelentă pentru pacienții internaționali în căutarea unui tratament complet și de calitate. Dacă ești interesat să afli mai multe despre HIPEC și opțiunile de tratament disponibile, nu ezita să iei legătura cu Meditravel pentru a primi asistență și sprijin în toate etapele călătoriei medicale.