Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Spitalul The Royal Marsden din Marea Britanie

Spitalul The Royal Marsden din Marea Britanie

Suntem încântați să anunțăm selectarea agenței noastre și acreditarea ca reprezentant oficial al Spitalului The Royal Marsden din Marea Britanie.

The Royal Marsden este astăzi un spital specializat în cancer și ca centru de cercetare biomedicală pentru cancer al Institutului Național pentru Sănătate și Cercetare în domeniul îngrijirii (NIHR), lucrând în strânsă colaborare cu principalul său partener academic, Institutul de Cercetare a Cancerului (ICR).

 

Împreună, The Royal Marsden și ICR sunt clasate în primele cinci centre de cancer din lume pentru impactul cercetărilor lor, tratând peste 59.000 de pacienți NHS și privați în fiecare an.

 

Este un centru de excelență cu o reputație internațională pentru cercetări revoluționare și pentru pionieratul celor mai noi tratamente și tehnologii în domeniul cancerului, precum și pentru că este specializat în diagnosticarea și educarea în domeniul cancerului.

MEDITRAVEL – Reprezentant autorizat al The Royal Marsden din Marea Britanie

Consultanții MEDITRAVEL vă stau la dispoziție pentru a a vă oferi informații detaliate în limba română despre procedurile medicale disponibile și pentru a te ghida în procesul de programare a vizitei tale într-unul dintre cele mai reputate centre de cercetare din lume. Contactează-ne acum!