Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Specialiștii în oncologie de la WPK vin pe 13 octombrie la București! Înscrie-te la seminarul gratuit!

Vrei să știi care sunt cele mai inovatoare metode de diagnosticare și tratament al cancerului? Le poți afla pe 13 octombrie ora 09:30, la hotel Sheraton, de la specialiștii Wiener Privatklinik, în cadrul seminarului oncologic GRATUIT, dedicat pacienților români! Prezentările și sesiunea de întrebări vor fi traduse în limba română!

DURATĂ ORĂ TEMĂ SPEAKERI
30 min. 09:30 – 10:00 Înregistrare participanților. Welcome coffee
Prezentări medicale științifice Seminar prezidat de:

Prof. Univ. Dr. Zielinski

30 min. 10:00 – 10:30 Opțiuni de tratament sistemic în cancerul de prostată avansat Prof. Univ. Dr. Zielinski

Director medical al Wiener Privatklinik, profesor de oncologie medicală și imunologie clinică

20 min. 10:30 – 10:50 De la chirurgia robotică la medicina de precizie – abordarea urologică la Centrul de tratare a cancerului de prostată de la Wiener Privatklinik Prim. Dr. Wolfgang Loidl

Specialist în urologie și chirurgie robotică

20 min. 10:50 – 11:10 Noi progrese în radioterapia de înaltă precizie și de scurtă durată a cancerului de prostată Dr. David Kuczer

Specialist în oncologie, radioterapie și terapia durerii

20 min. 11:10 – 11:30 Strategia teranostică în tratarea cancerului de prostată: de la scanarea PSMA PET/CT la terapia PSMA Lutetium 177 Prof. Univ. Dr. Martha Hoffmann
Specialist în medicină nucleară
10 min 11:30 – 11:40 Pauză de cafea
20 min 11:40 – 12:10 Biopsia de prostată prin fuziunea în timp real a imaginii RMN – Soluția pentru o diagnosticare mai precisă a cancerului de prostată Prof. Univ. Dr. Georg SCHATZL

Specialist în urologie și andrologie

60 min. 12:10 – 13:10 Sesiune de Q&A
10 min. 13:10 – 13:20 WPK România – Cine suntem și cum vă putem ajuta? Letiția Șalom,

Business Development Manager România, Bulgaria și Republica Moldova

Despre Speakeri:

Prof. Univ. Dr. Christoph ZIELINSKI

Director medical al Wiener Privatklinik, profesor de oncologie medicală și imunologie clinică

Prof. Christoph Zielinski este oncolog și cercetător renumit, cu contribuții importante în domeniile imunoterapiei, terapiilor țintite și tromboembolismului asociat cancerului. A publicat peste 600 de lucrări originale și recenzii în jurnale științifice, precum și numeroase cărți.

Prof. Zielinski este președintele Central European Cooperative Oncology Group, organizație care desfășoară studii clinice și activități educaționale în 23 de țări din Europa Centrală și de Sud-Est.

Prim. Dr. Wolfgang LOIDL

Specialist în urologie și chirurgie robotică

Dr. Wolfgang Loidl este specialist reputat în urologie la nivel european, precum și expert în chirurgia robotică minim invazivă pentru cancerul de prostată. În ultimul deceniu a realizat peste 1.600 de proceduri de prostatectomie asistat de robotul daVinci.

Dr. Loidl a participat la peste 50 de studii clinice în uro-oncologie, contribuind la dezvoltarea protocoalelor de tratament pentru cancerul de prostată. Este membru al Consiliului de Administrație al Grupului European de Uro-oncologie din Leiden, Olanda.

Prof. Univ. Dr. Martha HOFFMANN

Specialist în medicină nucleară

Dr. Martha Hoffmann este specialist în medicină nucleară la Centrul de Radiologie și Medicină Nucleară din cadrul WPK. Pacienții au parte de investigații rapide și de înaltă calitate, un diagnostic precis și plan de tratament personalizat.

În colaborare cu echipa de oncologi, Dr. Hoffmann efectuează Terapia cu Lutețiu 177 PSMA în regim ambulatoriu pentru pacienții cu cancer de prostată.

Prof. Univ. Dr. Georg SCHATZL

Specialist în urologie și andrologie

Dr. Georg Schatzl este specialist cu competențe în tratarea afecțiunilor medicale legate de prostată, vezică, rinichi și uretră. De asemenea, are expertiză în gestionarea disfuncțiilor sexuale masculine.

Dr. Schatzl folosește cele mai noi metode și tehnici pentru a oferi tratamente de calitate superioară. Este recunoscut pentru abordarea sa centrată pe pacient, acordând atenția necesară evaluării fiecărui caz în parte și ascultând îngrijorările pacienților săi.

Dr. David KUCZER

Specialist în oncologie, radioterapie și terapia durerii

Dr. David Kuczer are peste 20 de ani de experiență în domeniul radio-oncologiei. Una dintre ariile sale de expertiză este radioterapia stereotactică de înaltă precizie pentru metastazele de prostată.

Dr. Kuczer este și cercetător care a adus contribuții în dezvoltarea de noi protocoale de radioterapie pentru cancerul de prostată. Este membru al mai multor comitete consultative pentru terapia cancerului.