Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Poveștile pacienților (9)- Când serviciile de second opinion de la o clinică din Turcia au scutit pacientul de operația de extirpare a unui rinichi!

Pacient: Domnul V.G. în vârstă de 33 de ani, din București

Diagnostic: Hidronefroză grad IV-V

Nevoie medicală: Pacientului, care avea în istoricul medical o intervenție de pieloplastie robotică, i s-a recomandat în România să facă o nefrectomie (operație de extirpare a rinichiului). Pacientul a dorit o a doua opinie medicală, prin care să verifice dacă mai are și alte opțiuni.

Soluția medicală gasită: Am trimis dosarul pacientului către Prof. Dr. Cemil Uygur, din cadrul Medicana International Hospital, din Turcia. Medicul a indicat necesitatea unei scintigrafii renale înainte de a lua o decizie, investigație care în România nu fusese recomandată. În urma scintigrafiei renale, s-a constatat că intervenția de nefrectomie nu era necesară, și s-a optat pentru o intervenție mult mai puțin radicală, și anume pieloplastia robotică.

Mai mult, prețul intervenției de pieloplastie robotică DaVinci a fost mai mic decât prețul pe care îl plătise pacientul în România, cu doi ani în urmă.

Care au fost avantajele alegerii unei clinici din Turcia și a serviciilor de Second Opinion?

  • S-a constatat că nu era nevoie de extirparea rinichiului, și s-a optat pentru o intervenție mai puțin radicală.
  • Prețul pentru pieloplastie robotică DaVinci a fost mai mic decât în România.

Clinică. Domnul V.G. a fost tratat de medicul Prof. Dr. Cemil Uygur, din cadrul spitalului Medicana din Turcia, departamentul de Urologie.

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate?

Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Turcia, Austria, Italia, Israel, Germania și Franța!

Completează formularul de contact sau sună-ne acum la 0751180180 și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical!