Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Poveștile pacienților (7)- Tratamentul cancerului de sân la cele mai bune clinici din Austria: WPK și AKH

Tratamentul complet al cancerului de sân la cele mai bune clinici din Austria: WPK și AKH

Feedbackul pacientei în urma colaborării cu Meditravel: „Seriozitate, promptitudine si profesionalism.

Pacientă: Doamna A.Z., în vârstă de 36 de ani, din Arad

Diagnostic: Cancer de sân

Nevoie medicală: În urma diagnosticului primit în țară, doamna A.Z. și-a dorit să aibă parte de cel mai bun tratament medical posibil în străinătate. Având în vedere că doamna locuiește în vestul țării, la Arad, a preferat să ajungă la o clinică din Austria.

Soluția medicală gasită: Am stabilit mai întâi pentru doamna A.Z. o consultație online cu Univ. Prof. Dr. Wolfgang Johannes Köstler, din Viena (clinica WPK). Mai apoi, am făcut toate aranjamentele astfel încât, câteva zile mai târziu, doamna ajungea în clinică unde i s-a montat o cameră implantabilă și a început curele de chimioterapie. A urmat operația la Prof. Univ. Dr. Florian Fitzal, chirurg oncolog, și în curând pacienta va continua tratamentul cu radioterapie, la spitalul AKH din Viena.

Care au fost avantajele alegerii unei clinici din Viena, Austria?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare.
  • Acces la un reputat oncolog de talie internațională și la un medic chirurg specializat în chirurgia oncologică a sânului.
  • Un parcurs medical integrat, de la second opinion, la toate investigațiile necesare, chimioterapie, chirurgia oncologică a sânului, radioterapie.

Clinică:  Doamna A.Z. a urmat tratamentul în cadrul clinicii Wiener PrivatKlinik din Austria (WPK) și în cadrul spitalului AKH din Viena.

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Turcia, Italia, Austria, Israel și Franța! Completează formularul de contact- https://meditravel.ro/index.html sau sună-ne acum la 0751180180 și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.