Poveștile pacienților (6)- Pachet second opinion cu consultație online, cu unul dintre cei mai mari specialiști din Israel, pentru o pacientă cu cancer ovarian.

Consultație online și second opinion cu unul dintre cei mai buni medici din Israel.

Pacient: Doamna M.D., în vârstă de 67 de ani, din Buzău

Diagnostic: Cancer ovarian

Nevoie medicală: Fiica pacientei dorea o a doua opinie medicală referitoare la tratamentul de urmat în cazul mamei ei, diagnosticată cu cancer ovarian și în curs de tratament la o clinică din Viena, Austria. Documentându-se despre cei mai buni specialiști din lume în domeniul oncologiei ginecologice, doamna auzise despre profesorul Ram Eitan din Israel și dorea să afle opinia acestuia.

Soluția medicală găsită: Având parteneriat cu spitalul Rabin Medical Center din Israel, unde Profesorul Ram Eitan conduce Departamentul de Oncologie Ginecologică, i-am stabilit imediat o programare online cu reputatul profesor. Doamna a putut pune toate întrebările în cadrul consultației online, a fost sfătuită inclusiv să facă anumite analize genetice, iar câteva zile mai târziu a primit și un raport scris (second opinion).

Care au fost avantajele alegerii unei clinici din Israel?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare.
  • Acces la unul dintre cei mai reputați medici la nivel internațional.
  • Second opinion pentru a putea alege cel mai bun tratament de urmat.

Clinica aleasă:  Rabin Medical Center din Israel

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Turcia, Austria, Israel, Germania și Franța! Completează formularul de contact sau sună-ne acum la 0751.180.180. și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.