Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Poveștile pacienților (4)- Consultație și investigații la spitalul Charite Berlin, pentru un pacient cu cancer de prostată care a dorit să ajungă la cel mai bun spital din Germania.

Consultație cu un medic urolog de top din Germania, în cadrul celui mai renumit spital: Charite Berlin

Pacient: Domnul A.S., în vârstă de 53 de ani, din Năvodari

Diagnostic: Cancer de prostată

Nevoie medicală: Domnul A.S., diagnosticat cu cancer de prostată în formă incipientă, operat în țară, a dorit o a doua opinie medicală și un control de monitorizare la un medic cât mai bun din Germania.

Soluția medicală gasită: Am stabilit pentru domnul A.S. o consultație în cadrul Spitalului Universitar Charite Berlin, Clinica de Urologie, spital premiat în topul Focus ca fiind cel mai bun spital din Germania. Serviciile noastre au inclus și un traducător care să îl însoțească și ghideze pe parcursul vizitei medicale cât și transfer de la și către aeroport.

Care au fost avantajele alegerii unei clinici din Germania?

  • Acces la un reputat medic urolog de talie internațională
  • O a doua opinie medicală în cadrul unuia dintre cele mai renumite spitale din Germania

Spital: :  Charite Berlin, Germania

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Turcia, Italia, Austria, Israel și Franța! Completează formularul de contact- https://meditravel.ro/index.html sau sună-ne acum la 0751180180 și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.