Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Poveștile pacienților (32)- despre cum un pacient român a reușit să evite amputația, alegând să se trateze la un spital din Turcia, sau despre procedura JetStream

Pacient: Domnul R.A., în vârstă de 63 de ani, din București

Diagnostic: Ateromatoză sistemică, ischemie critică membre inferioare

Nevoie medicală: Domnul R.A., cu un istoric de boală cardiacă și ischemie critică cronică a membrelor inferioare bilateral, trebuia să facă o intervenție chirurgicală pentru a își salva picioarele de la amputație. A încercat să facă această intervenție la un spital privat din România, după ce citise un articol despre procedura JetStream pe site-ul acestuia. După internare, s-a dovedit însă că de fapt procedura JetStream nu era disponibilă în cadrul spitalului, ci doar o reclamă pe site, și s-a încercat o intervenție chirurgicală sau o procedură intervențională. Din păcate, în cadrul intervenției, nu a fost găsită o soluție de revascularizare chirurgicală sau intervențională, iar pacientul a fost externat în aceeași stare.

Soluția medicală gasită de către MEDITRAVEL: Am direcționat pacientul către spitalul Liv Ulus din Istanbul. Acolo, medicul Assoc. Prof. Dr. Ali Baran Budak a acceptat să facă intervenția. Au fost încercate mai multe tehnici, inclusiv procedura JetStream, în cadrul unei intervenții foarte complicate și lungi; din fericire, procedura a fost reușită, picioarele au fost revascularizate, iar pacientul a reușit chiar să beneficieze de o plimbare de câteva zile prin Istanbul.

Care au fost avantajele alegerii unei clinici din Turcia?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare.
  • Tehnologie nouă, procedura JetStream
  • A beneficiat de o intervenție chirurgicală pe care medicii din România nu reușiseră să o facă, astfel încât și-a salvat picioarele de la amputație.

Clinică. Domnul R.A. a fost tratat de medicul Assoc. Prof. Dr. Ali Baran Budak, din cadrul spitalului Liv Ulus din Turcia, departamentul de Chirurgie Vasculară.

Testimonial: “Am contactat firma MEDITRAVEL pentru a mă ajuta în scopul unei intervenții vasculare la membrele inferioare. Am luat legătura cu domnul Andrei, care ne-a prezentat o serie de oferte din partea unor spitale din Europa si noi am ales Liv Hospital din Istanbul, unde am și efectuat intervenția chirurgicală. Documentele și analizele au fost traduse și transmise către doctor de către echipa MEDITRAVEL. La spital, am avut parte de asistență în limba romană din partea agenției. Personalul medical a fost excelent, iar condițiile din spital au fost impecabile. Recomand cu toată încrederea MEDITRAVEL în vederea găsirii unei soluții medicale.”

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Italia, Turcia, Austria, Israel, Germania sau SUA! Completează formularul de contact sau sună-ne acum la 0751.180.180. și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.