Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Poveștile pacienților (31)- A doua opinie medicală, a treia, și chiar și a patra. Și asta, de la cei mai buni doctori din lume.

Pacient: MI, 3 ani

Diagnostic: Hidrocefalie

Nevoie medicală: Familia pacientului dorea să se asigure că totul este în regulă cu micuțul pacient, care fusese diagnosticat și operat de hidrocefalie la câteva luni după naștere. Pentru că opiniile primite de la spitalele din România și de la clinicile din Austria erau diferite (pentru o a doua intervenție chirurgicală sau pentru monitorizare), familia a dorit să consulte cei mai buni specialiști în hidrocefalie din lume.

Soluția medicală găsită: 

Dosarul medical al copilului a fost trimis către cei mai buni specialiști în hidrocefalie din lume:

Boston Children’s Hospital care este clasat pe primul loc în topul spitalelor de pediatrie din S.U.A. de către US News and World Report. Acesta găzduiește cea mai mare întreprindere de cercetare pediatrică din lume și este principalul beneficiar al finanțării cercetării pediatrice de la National Institutes of Health. Aici, dosarul medical a fost evaluat de către Dr. Benjamin Warf, neurochirurg în cadrul spitalului Boston Children’s Hospital și Profesor de Neurochirurgie la Harvard Medical School, care a răspuns întrebărilor familiei într-un raport scris.

Dosarul medical a fost de asemenea evaluat de către Prof. Dr. med. Niklaus Krayenbuhl din cadrul Children’s Hospital Zurich din Elveția (consultație online, urmată de un raport scris de second opinion), de către echipa medicală de la Universitatsklinikum Leipzig, Klinik und Poliklinik fur Neurochirurgie, din Germania (răspuns scris) și de către Dr. Amir Kershenovich, Director Medical al centrului de Neurochirurgie Pediatrică din cadrul Schneider Children’s Medical Center din Israel (consultație online, urmată de un raport scris de second opinion).

Care au fost avantajele de a apela la o agenție de turism medical ?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare.
  • Un parcurs medical optimizat și consultanță în vederea alegerii celei mai bune soluții medicale.
  • Acces la cei mai buni doctori din lume

Spitalele alese:  Boston Children’s Hospital (SUA), Children’s Hospital Zurich (Elveția), Universitatsklinikum Leipzig (Germania), Schneider Children’s Medical Center (Israel)

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Italia, Turcia, Austria, Israel, Germania sau SUA! Completează formularul de contact sau sună-ne acum la 0751.180.180. și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.