Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Poveștile pacienților (30)- O pacientă ce nu a putut fi operată în România pentru cancer ovarian avansat, a găsit soluția la un spital din Turcia.

Pacienta: Doamna C.R., în vârstă de 54 de ani, din Neamț

Diagnostic: Cancer ovarian și carcinomatoză peritoneală

Nevoie medicală: Pacienta, în ciuda tratamentului de chimioterapie urmat, se confrunta cu boală în evoluție. Din cauza bolii avansate, în România nu găsise un medic dispus să o opereze. Pacienta dorea o intervenție chirurgicală și un tratament oncologic cât mai bun.

Soluția medicală găsită: Pacienta a fost direcționată către clinica Medical Park din Turcia. Dosarul medical al pacientei a fost evaluat de către Assoc. Prof. Dr. Savaș Tuna. Acesta a schimbat tratamentul pacientei, și după mai multe ședințe făcute conform noii scheme de tratament, starea pacientei s-a îmbunătățit semnificativ astfel încât a putut fi programată pentru operația HIPEC. Intervenția chirurgicală a fost realizată de Assoc. Prof. Dr. Suphan Suat Erșahin.

Care au fost avantajele de a alege o clinică din Turcia?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare.
  • Schimbarea tratamentului oncologic, care a permis pacientei să beneficieze de o intervenție chirurgicală, lucru care în România nu fusese posibil.

Clinica aleasă:  Spitalul Medical Park din Turcia

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Italia, Turcia, Austria, Israel, Germania și Franța! Completează formularul de contact sau sună-ne acum la 0751.180.180. și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.