Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Poveștile pacienților (3)- Second opinion pentru o pacientă cu cancer de sân- schemă completă de tratament de la un medic reputat din Austria, totul online!

Consultație online cu un medic din Austria, schemă completă de tratament și 40 de minute de întrebări și răspunsuri.

Testimonial: „Recomand cu caldură, pentru mine a fost o experiență esențială în luarea unei decizii terapeutice adecvate diagnosticului meu. Am primit empatie și sprijin în momente prin care nimeni nu ar trebui să fie obligat să treacă.”

Pacient: Doamna D.N., în vârstă de 41 de ani, din Ploiești

Diagnostic: Cancer de sân

Nevoie medicală: În urma intervenției chirurgicale și a biopsiei, doamna D.N. consultase mai mulți medici oncologi și primise opinii diferite despre tratamentul oncologic pe care ar trebui să îl urmeze în continuare. Pacienta ar fi dorit să se consulte cu un oncolog reputat, pentru a i se explica opțiunile medicale, avantajele și dezavantajele fiecăreia și a lua o decizie informată.

Soluția medicală gasită: Am stabilit pentru doamna D.N. o consultație online cu Univ. Prof. Dr. Wolfgang Johannes Köstler, din Viena (clinica WPK). În cadrul consultației, reputatul profesor i-a explicat pacientei că unul dintre tratamentele propuse în România este prea agresiv și nu aduce beneficii superioare tratamentului cu mai puține efecte secundare, și a citat mai multe studii în acest sens. Pacienta a putut alege mai apoi tratamentul în deplină cunoștință de cauză. În cadrul consultației a primit și schema de tratament pe care a decis să o urmeze în România.

Care au fost avantajele alegerii unei clinici din Viena, Austria?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare.
  • Acces la un reputat oncolog de talie internațională
  • O consultație online de 40 de minute, cu translator de limba română asigurat, în cadrul căreia a putut pune toate întrebările legate de opțiunile medicale.

Clinică:  Doamna D.N. a fost consultată de medicul Univ. Prof. Dr. Wolfgang Johannes Köstler, din cadrul clinicii Wiener PrivatKlinik din Austria (WPK), departamentul de Oncologie Medicală.

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Turcia, Italia, Austria, Israel și Franța! Completează formularul de contact- https://meditravel.ro/index.html sau sună-ne acum la 0751180180 și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.