Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Poveștile pacienților (28)- În căutarea unui diagnostic- Sindromul Crest și Breast Implant Illness

Pacienta: Doamna A.G, în vârstă de 34 de ani, din Constanța

Diagnostic: Când a ajuns la noi, pacienta nu avea un diagnostic. În urma investigațiilor făcute la clinica din Turcia, pacienta a primit diagosticul de Sindrom Crest (sclerodermie) și de Breast Implant Illness.

Nevoie medicală: Pacienta manifesta mai multe simptome care o afectau, dar doctorii din România nu reușiseră să pună un diagnostic. Dorea să meargă la investigații la un spital din Turcia, pentru a putea obține un diagnostic și mai apoi, un tratament. Simptomele pacientei erau: mâini umflate, durere în mâini, pete pe piele, inabilitatea de a mai ține obiecte în mână, amorțeală și furnicături.

Soluția medicală găsită: Pacienta a fost evaluată la Departamentul de Reumatologie, de către Prof. Dr. H. Seval Pehlevan. În urma investigațiilor făcute în clinică, pacienta a primit diagnosticul de Sindrom Crest, pentru care a primit și tratament. Sindromul CREST este o formă de scleroză sistemică (sclerodermie). Pacienta, care avea implanturi mamare, a primit de asemenea diagnosticul de Breast Implant Illness- un termen pe medicii îl folosesc pentru a se referi la o gamă largă de simptome care se pot dezvolta după operația de implanturi mamare. Este un sindrom autoimun/inflamator indus de micro particule care se detașează din implant și circulă prin corp, provocând inflamație. BII poate apărea după orice tip de implant mamar. Pacienta a primit indicația de explant (îndepărtarea chirurgicală a implanturilor mamare).

Care au fost avantajele de a apela la o clinică din Turcia ?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare.
  • Un diagnostic clar și un tratament

Clinica aleasă:  Spitalul Medicana din Turcia

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Italia, Turcia, Austria, Israel, Germania și Franța! Completează formularul de contact sau sună-ne acum la 0751.180.180. și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.