Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Poveștile pacienților (27)- Bell’s Palsy- Paralizia Bell – există o soluție chirurgicală!

Pacient: Doamna G.A, în vârstă de 54 de ani, din București

Diagnostic: Bell’s palsy/ Pareză Bell/ Paralizie facială periferică

Nevoie medicală: Pacienta, a cărei boală- pareză de tip Bell- se instalase în urmă cu 3 ani, urmase tratament medicamentos și terapie fizică, dar, deși aspectul facial se îmbunătățise, era departe de a fi revenit la forma inițială. Pacienta se confrunta de asemenea cu lagoftalmie (imposibilitatea de închidere completă a pleoapelor). Dorea să afle dacă există o soluție mai bună în străinătate.

Soluția medicală găsită: Pacienta a fost inițial evaluată în vederea realizării intervenției de decompresie a nervului facial, dar pentru că trecuse mult timp de la instalarea bolii, medicul a considerat că această intervenție nu ar fi adus beneficii pacientei. Soluția medicală propusă a fost o intervenție chirurgicală cu scop estetic, realizată de un medic specializat în chirurgia ORL, o combinație de lifting facial, grefă musculară, implantarea permanentă de plăcuțe în interiorul pleoapei (gold/platinum eyelid implants astfel încât aspectul pacientei să se îmbunătățească și pacienta să poate închide corect pleoapa), transpoziția nervului hipoglos.

Ce soluții chirurgicale sunt pentru Bell’s Palsy (pareza facială) ? 

  • Decompresia nervului facial- efectuată în general în primele 3 luni după debutul bolii
  • Chirurgia ORL pentru un aspect estetic și funcțional îmbunătățit

Care au fost avantajele de a apela la o clinică din Turcia ?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare.
  • Acces la intervenții chirurgicale care pe care pacienta nu le găsise disponibile în țară.

Clinica aleasă:  Spitalul Liv din Turcia

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Italia, Turcia, Austria, Israel, Germania și Franța! Completează formularul de contact sau sună-ne acum la 0751.180.180. și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.