Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Poveștile Pacienților (25)- Second Opinion Oncologie – despre cum să iei o decizie informată

Pacient: Domnul C.B., în vârstă de 49 de ani, din Buzău

Diagnostic: Cancer de colon sigmoid recidivat, carcinomatoză peritoneală

Nevoie medicală: Pacientul, deja operat în România și în cursul unui tratament de chimioterapie, dorea să consulte și specialiști din străinătate, pentru a vedea dacă există o opțiune mai bună de tratament în cazul său.

Soluția medicală găsită: Am obținut pentru pacient două opinii de la unele dintre cele mai bune spitale din străinătate:

  1. Spitalul Universitar Gemelli, din Roma, Italia (https://meditravel.ro/tratament-italia.html). Aici, dosarul său medical a fost evaluat de către renumitul Profesor Fabio Pacelli, Directorul Departamentului de Chirurgie Peritoneală și Retroperitoneală, care a recomandat o intervenție HIPEC, după ce pacientul urma să termine curele de chimioterapie începute în România. Detalii despre această intervenție aici: https://meditravel.ro/hipec.html
  2. The Davidoff Center, Rabin Medical Center, Israel (https://meditravel.ro/tratament-israel.html). Pacientul, în afara de second opinion-ul primit de la medicul chirurg din Italia, a dorit și o consultație online cu un medic oncolog din Israel, pentru a discuta opțiunile de tratament oncologic până la intervenția chirurgicală. Medicul, în urma consultației online, a adăugat la tratamentul chimioterapeutic pe care îl primea pacientul în România și tratamentul biologic.

Care au fost avantajele obținerii unei a doua opinii medicale din partea unor spitale din străinătate?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare.
  • Acces la unii dintre cei mai reputați medici la nivel internațional.
  • Modificarea schemei de tratament oncologic
  • Opțiunea de a face intervenția chirugicală (chirurgie citoreductivă + HIPEC) la unul dintre cei mai buni specialiști din Europa.

Clinica aleasă:  The Davidoff Center/ Rabin Medical Center din Israel și Spitalul Universitar Gemelli din Italia.

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Italia, Turcia, Austria, Israel, Germania și Franța! Completează formularul de contact sau sună-ne acum la 0751.180.180. și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.