Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

POVEȘTILE PACIENȚILOR (21)- Transferul la un spital din Turcia al unui pacient internat la ATI, în mai puțin de 24 de ore!

Pacient: Domnul E.M., în vârstă de 69 de ani, din Arad

Diagnostic: Covid formă foarte gravă

Nevoie medicală: Pacientul, diagnosticat cu o formă gravă de Covid, se afla internat la secția de terapie intensivă a unui spital din Arad. Testul Covid al acestuia se negativase, dar starea era în continuare critică. Familia își dorea să îl mute urgent la un spital din străinătate, în încercarea de a salva viața pacientului.

Soluția medicală găsită: Am tradus de urgență documentele medicale și am căutat și găsit un loc la terapie intensivă la un spital din Turcia. Pe baza acceptului clinicii, pacientului i s-a eliberat pașaportul în 2 ore. Am organizat transferul pacientului cu ambulanța terestră până la aeroport, și ulterior cu ambulanța aeriană. La sosirea în Turcia, s-a constatat că pacientul avea multiple infecții nosocomiale.

Testimonial: “Recomand cu încredere MediTravel, pentru că au făcut imposibilul. În doar 12 ore au reușit transferul unui pacient în stare critică, într-o clinică privată din Istanbul, unde pacientul a mai primit o șansă la viață. Promptitudine, seriozitate, condiții de transport excelente și în siguranța pacientului. Translator pus la dispoziție în permanență pentru comunicare și îndrumare. Apelați cu încredere, nu așteptați până în ultima clipă! Vă mulțumesc MediTravel!”.

Care au fost avantajele alegerii unei clinici din Turcia?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare.
  • Condiții de tratament la standarde internaționale

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Turcia, Austria, Italia, Israel, Germania și Franța! Completează formularul de contact sau sună-ne acum la 0751.180.180. și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.