Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Poveștile pacienților (20)- Investigații și consultații în Austria, decontate ulterior pe baza asigurării medicale private

Paciente: Doamnele IM și MT, 54 de ani ambele, din Slobozia

Nevoie medicală: Doamnele IM și MT, se confruntau cu probleme diverse de sănătate: un fibrom uterin, probleme de gastro-eneterologie, un lipom. Având o asigurare medicală internațională, au preferat să faca investigațiile în străinătate. Mai exact, în Viena, pentru a lega necesitățile medicale de un weekend break. Doamnele contactaseră direct o clinică din Austria, dar nu reușiseră să găsească locuri disponibile și să facă toate programările, la toate specializările, în aceeași zi.

Soluția medicală gasită: Noi am verificat disponibilitățile la mai multe clinici, până am găsit soluția potrivită și le-am programat pe doamne la toate specializările dorite, grupat, în aceeași zi. Am asigurat de asemenea, traducător de limba română.

Spitalul recomandat:  Programările doamnelor au fost făcute la WPK- Wiener Privatklinik.

Când asigurăm servicii de programare pentru pacienții care beneficiază de asigurare medicală?

  • Serviciile noastre se adresează persoanelor care au asigurare medicală privată, care acoperă tratamentul în străinătate;
  • Decontarea se face de pacient ulterior, pe baza facturilor emise de spital și plătite de către pacient.

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Turcia, Austria, Italia, Israel, Germania și Franța! Completează formularul de contact sau sună-ne acum la 0751.180.180. și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.