Poveștile Pacienților (2)- Acces la imunoterapie pentru un pacient cu cancer pulmonar cu celule mici, la o clinică din Turcia.

Pacient: Domnul O.B., în vârstă de 55 de ani, din Iași

Diagnostic: Cancer de plămâni cu celule mici cu metastaze cerebrale

Nevoie medicală: Pacientul avea boală în evoluție, după ce urmase radioterapie și două linii de chimioterapie în țară. I se spusese despre posibilitatea de a încerca imunoterapie, însă aceasta nu era decontată de stat pentru cancerul de plămâni cu celule mici și pacientul nu putea să acceseze terapia nici contra cost.

Soluția medicală găsită: Am trimis dosarul medical al pacientului către clinica Memorial din Turcia, în atenția Assoc. Prof. Dr. Mehmet Akif Öztürk. Dânsul a confirmat că imunoterapia este singura variantă de tratament ce ar mai putea fi încercată și a chemat pacientul la tratament imediat, fără nici un fel de timp de așteptare.

Detalii despre cancerul pulmonar și diferite variante de tratament: https://meditravel.ro/cancer-pulmonar.html

Care au fost avantajele alegerii unei clinici din Turcia?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare.
  • Acces la medicamente de imunoterapie care nu erau disponibile în România
  • O clinică cu toate serviciile integrate, astfel încât când pacientul a avut nevoie în urgență de radioterapie, a putut să o efectueze imediat, în cadrul aceleiași clinici.

Unde s-a tratat? Domnul O.B. a fost tratată de medicul Assoc. Prof. Dr. Mehmet Akif Öztürk, din cadrul clinicii Memorial din Turcia, departamentul de Oncologie Medicală.

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Turcia, Italia, Austria, Israel și Franța! Completează formularul de contact- https://meditravel.ro/index.html sau sună-ne acum la 0751180180 și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.