Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Poveștile pacienților (17)- Second Opinion Urologie Pediatrică și Nefrologie Pediatrică

Pacient: H.R., în vârstă de 17 de ani, din București

Diagnostic: Glomerulonefrită

Nevoie medicală: Pacientul H.R., diagnosticat și tratat în România pentru glomerulonefrită, primise opinii diferite din România și avea două ecografii cu rezultate complet diferite- o ecografie care se încadra în limite normale, dar și o a doua ecografie care evidenția insuficiență renală. De asemenea, avea anumite analize de sânge ieșite din valorile normale, pentru care medicii nu oferiseră nici o explicație familiei. Mama pacientului dorea să primească un diagnostic clar.

Soluția medicală gasită: Dosarul medical pacientului a fost trimis pentru analiză în atenția Prof. Dr Gürkan Sengölge din cadrul clinicii WPK (Wiener Privatklinik). A urmat o consultație online în cadrul căreia pacientului i-au fost recomandate mai multe investigații și analize. După ce pacientul a făcut aceste investigații în România, a urmat o a doua consultație online în cadrul căreia medicul și-a exprimat opinia: posibilul diagnostic primit în România de insuficiență renală era greșit, familia putea să stea liniștită!

Care au fost avantajele alegerii unei clinici din Austria?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare, la un medic de renume
  • Un răspuns clar și definitiv la întrebările de ordin medical pe care le avea familia

Clinică.  H.R. a fost consultat de Prof. Dr Gürkan Sengölgespecialist în medicină internă și nefrologie, din cadrul clinicii WPK (Wiener Privatklinik).

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Turcia, Italia, Austria, Israel și Franța! Completează formularul de contact- https://meditravel.ro/index.html sau sună-ne acum la 0751180180 și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.