Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Poveștile pacienților (16)- Tratament contra durerii de spate, pentru o pacientă cu dureri persistente, la clinica Medical Park din Turcia

Pacienta: Doamna D.J., în vârstă de 27 de ani, din Bacău

Diagnostic: Ușoare modificări degenerative ale coloanei lombare

Nevoie medicală: Doamna D.J. se confrunta cu o durere persistentă de spate. Făcuse la recomandarea medicilor kinetoterapie, fizioterapie, terapie fizică, dar durerea continua, afectându-i calitatea vieții, iar medicii din România nu îi propuneau altă soluție. Din acest motiv, doamna D.J. s-a hotârât să caute o variantă în afara țării.

Soluția medicală gasită: Dosarul medical al doamnei a fost analizat de către medicul ASOC. PROF. DR. HALİL OLGÜN PEKER, specialist în neurochirurgie în cadrul Spitalului Universitar Altinbas Medical Park Bahcelievler. Acesta i-a indicat o injecție epidurală împotriva durerii. Pacienta a urmat tratamentul medical indicat, iar durerile au încetat, pacienta putând relua o viață obișnuită.

Care au fost avantajele alegerii unei clinici din Turcia?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare.
  • O soluție medicală împotriva durerii

Clinică.  Doamna D.J. a fost consultată de medicul ASOC. PROF. DR.HALİL OLGÜN PEKER, specialist în neurochirurgie în cadrul Spitalului Universitar Altinbas Medical Park Bahcelievler.

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Turcia, Italia, Austria, Israel și Franța! Completează formularul de contact- https://meditravel.ro/index.html sau sună-ne acum la 0751180180 și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.