Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Poveștile Pacienților (15)- Tratament experimental cu celule stem în Germania, pentru un pacient diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică.

Pacient: Domnul H.C., în vârstă de 67 de ani, din Constanța

Diagnostic: Scleroză laterală amiotrofică

Nevoie medicală: Pacientul, diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică și aflat sub tratament, citise pe internet despre un tratament experimental cu celule stem pentru afecțiunea sa, realizat în anumite spitale din Statele Unite. Pentru că nu primise nici un răspuns pozitiv de la aceste spitale pentru înrolarea sa într-un studiu clinic, ne-a solicitat să îi găsim o clinică în cadrul căreia să beneficieze de acest tratament.

Soluția medicală găsită: Am trimis dosarul său către un medic din Germania, specialist în tratamentul cu celule stem. În urma analizării dosarului său medical, și după o consultație online, pacientul a fost acceptat la tratamentul cu celule stem.

Testimonial: „Thoroughly professional service. Identified a first class service provider, and managed all matters leading to the treatment”.

Care au fost avantajele alegerii unei clinici din Germania?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare.
  • tratament experimental, care nu era disponibil în România.

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Turcia, Italia, Austria, Israel și Franța! Completează formularul de contact- https://meditravel.ro/index.html sau sună-ne acum la 0751180180 și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.