Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Poveștile pacienților (14)- Este posibil să beneficiezi de opinia celor mai buni specialiști din străinătate, dar să te tratezi în România!

Pacient: Doamna M.C., în vârstă de 62 de ani, din Lugoj

Diagnostic: Cancer pulmonar

Nevoie medicală: În urma unei suspiciuni de cancer pulmonar, copiii doamnei M.C. și-au dorit ca mama lor să aibă parte de cel mai bun tratament medical posibil. Pentru a alege calea de urmat în continuare, au dorit pentru început opinia unui medic de la o clinică din Austria.

Soluția medicală găsită: Am stabilit pentru doamna M.C. o consultație online cu Univ. Prof. Dr. Wolfgang Johannes Köstler, din Viena (clinica WPKWiener PrivatKlinik). Medicul i-a indicat pașii ce ar trebui făcuți în continuare; pacienta a ales să se trateze în România, dar înaintea fiecărei etape de tratament am stabilit o întâlnire online cu medicul oncolog din Austria, în cadrul căreia reputatul profesor îi făcea schema de tratament și spunea opinia sa medicală. Pacienta a avut astfel parte de expertiza unui reputat medic oncolog din Austria, păstrând în același timp costurile scăzute și beneficiind de comoditatea tratamentului în orașul său de domiciliu.

Doamna M.C. a beneficiat de asemenea de un second opinion pentru biopsie, trimițând în Austria lamelele în parafină, cât și de o analiză pe care nu putuse să o facă în țară- Next Generation Sequencing.

Care au fost avantajele alegerii unei clinici din Viena, Austria?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare.
  • Acces la un reputat oncolog de talie internațională 
  • Schemă completă de tratament
  • O analiză care nu fusese disponibilă în țară- Next Generation Sequencing

Clinică:  Doamna M.C. a ales serviciile clinicii Wiener PrivatKlinik din Austria (WPK).

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Turcia, Italia, Austria, Israel și Franța! Completează formularul de contact- https://meditravel.ro/index.html sau sună-ne acum la 0751180180 și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.