Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Poveștile pacienților (13)- Tratament medical de urgență la spitale de top din Turcia

Pacient: Domnul E.A., în vârstă de 53 de ani, din Pitești

Diagnostic: Necroză (cangrenă) a unui deget de la mână

Nevoie medicală: Domnul E.A., în urma unui accident banal- își prinsese mâna la portieră- a suferit o fractură deschisă a falangei mijlocii a degetului arătător de la mâna dreaptă. A suferit o intervenție chirurgicală plastică într-un spital de urgență din România. Deși degetul îl durea în continuare și se înnegrea cu fiecare zi mai tare, medicul i-a spus că este totul în regulă. Când a mers la control la nouă zile după operație, medicul i-a spus că degetul trebuie amputat. Pentru că nu a mai avut încredere în medic, dl. E.A. a hotârât să plece în străinătate pentru această intervenție chirurgicală.

Soluția medicală gasită: L-am programat pe domnul E.A. de urgență la medicul Assoc. Prof. Dr. Semih Ayanoğlu – Departamentul Ortopedie al Spitalului Universitar Altinbas Medical Park Bahcelievler. Pacientul ne-a apelat vineri la ora 22.00, iar luni de dimineață era deja pe masa de operație la spitalul din Turcia ales, unde a suferit o amputație parțială a degetului necrozat. Din păcate, din cauza erorii medicale de la prima intervenție chirurgicală din România, degetul nu a mai putut fi decât parțial salvat.

Care au fost avantajele alegerii unei clinici din Turcia?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare
  • Intervenție chirurgicală de urgență în condiții de siguranță

Clinică.  Domnul E.A. a fost tratat de medicul Assoc. Prof. Dr. Semih Ayanoğlu – Departamentul  Ortopedie al Spitalului Universitar Altinbas Medical Park Bahcelievler.

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Turcia, Italia, Austria, Israel și Franța! Completează formularul de contact- https://meditravel.ro/index.html sau sună-ne acum la 0751180180 și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.