Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Poveștile pacienților (12)- PET/CT la pachet cu o a doua opinie medicală.

Pacienta: Doamna M.P., în vârstă de 38 de ani, din București

Diagnostic: Cancer de sân

Nevoie medicală: Doamna M.P., diagnosticată și tratată în România pentru cancer de sân, a fost sfătuită de către medicul său oncolog ca pentru evaluarea periodică să meargă în Turcia și să facă un PET/CT. Prețul pentru PET/CT în Turcia, cu tot cu drum și cu hotel, era mai ieftin decât în România, și în plus, putea beneficia și de o a doua opinie din partea unui medic de la un spital renumit din Turcia.

Soluția medicală gasită: Am programat-o pe doamna M.P.  la Departamentul  Oncologie, la Prof. Dr. Erkan Doğan din cadrul Spitalului Universitar Altinbas Medical Park Bahcelievler. În urma investigației PET/CT efectuate, s-a văzut că leziunile osoase care se vedeau pe filmul CT nu erau active metabolic, iar pacienta a plecat fericită din clinică.

Care au fost avantajele alegerii unei clinici din Turcia?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare.
  • Un preț pentru investigația PET/CT mai mic decât în România
  • O a doua opinie medicală (second opinion) din partea unei clinici de renume din Turcia.

Clinică.  Doamna M.P. a fost consultată de medicul Prof. Dr. Erkan Doğan din cadrul Spitalului Universitar Altinbas Medical Park Bahcelievler.

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Turcia, Italia, Austria, Israel și Franța! Completează formularul de contact- https://meditravel.ro/index.html sau sună-ne acum la 0751180180 și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.