Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Poveștile pacienților (11)- O pacientă care se simțea foarte rău, dar medicii din România nu reușeau să pună un diagnostic- sau despre Breast Implant Illness (BII)

Pacienta: Doamna A.D., în vârstă de 41 de ani, din Brașov

Diagnostic: În România pacienta nu reușiseră să primească un diagnostic, în ciuda tuturor investigațiilor efectuate și a multitudinii de medici consultați.

Nevoie medicală: Doamna A.D. se simțea foarte rău și se confrunta cu mai multe simptome: durere sub claviculă, durere în zona sânului, durere de spate, probleme de respirație, amorțeală, înroșirea pielii pe corp, uscăciune a gurii, greață, lipsa apetitului, slăbiciune generalizată.

Soluția medicală gasită: Pentru că se știa cu boală reumatologică autoimună, diagnostic primit cu mai mulți ani în România, doamna A.D. a fost programată mai întâi la Prof. Dr. Mehmet Soy, specialist în reumatologie în cadrul Spitalului Universitar Altinbas Medical Park Bahcelievler. La fața locului toate analizele de reumatologie au ieșit bune, cât și analizele generale, consultul la cardiologie, RMN-ul efectuat. S-a observat însă că doamna A.D. avea implanturi mamare, motiv pentru care s-a ridicat suspiciunea de Breast Implant Illness- BII- boala implanturilor mamare. Termenul de Breast Implant Illness se referă la un sindrom autoimun/ inflamator care apare la anumite femei din cauza implanturilor mamare, și care este provocat de eliberarea în organism a unor particule foarte mici care pleacă din implanturi (indiferent că este vorba de silicon sau de implant salin). Doamnei i s-a indicat o intervenție de îndepărtare a implanturilor mamare (intervenție de explant).

Care au fost avantajele alegerii unei clinici din Turcia?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare.
  • Un diagnostic clar

Clinică.  Doamna A.D. a fost consultată de medicul Prof. Dr. Mehmet Soy, specialist în reumatologie în cadrul Spitalului Universitar Altinbas Medical Park Bahcelievler.

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Turcia, Italia, Austria, Israel și Franța! Completează formularul de contact- https://meditravel.ro/index.html sau sună-ne acum la 0751180180 și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.