Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Poveștile pacienților (10) – Cum dna. M.I. a găsit la clinica Memorial din Turcia o soluție inovatoare pentru tratamentul anevrismelor cerebrale, la un preț mai mic decât în România!

Pacient: Doamna M.I., în vârstă de 49 de ani, din Constanța

Diagnostic: Două anevrisme cerebrale nerupte

Nevoie medicală: Diagnosticată cu două anevrisme cerebrale nerupte, doamna M.I. s-a documentat pe internet și a aflat despre o procedură minim invazivă pentru tratarea problemei de care suferea: metoda embolizării anevrismelor cerebrale. Pentru că în țară a găsit un specialist tocmai la Iași (dânsa fiind din Constanța), care a amânat-o foarte mult, s-a hotărât să caute o soluție la o clinică din Turcia.

Soluția medicală gasită: Pentru că a dorit să aibă mai multe opinii, am trimis dosarul medical al doamnei către 5 clinici. A ales clinica Memorial, din Istanbul, și a beneficiat de o metodă de intervenție care nu era disponibilă în țară: Embolizarea anevrismului cerebral prin tehnica Flow Division, cu tehnologia Pipeline.

Detalii despre procedură: https://meditravel.ro/embolizare-anevrism-cerebral.html

Care au fost avantajele alegerii unei clinici din Turcia?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare.
  • Un preț mai bun decât în România.
  • 5 oferte de la 5 spitale diferite.
  • Tehnologie nouă, care nu era disponibilă în România, și care presupune riscuri reduse.

Clinică. Doamna M.I. a fost tratată de medicul Assoc. Prof. Gürhan ADAM, din cadrul clinicii Memorial din Turcia, departamentul de Radiologie Intervențională.

Testimonial: “Am luat numărul de telefon de pe net, fără să știu nimic despre Meditravel. Am sunat și la X (Numele unei alte firme, am considerat să nu îl facem public), iar ceea ce m-a determinat să merg mai departe cu Meditravel este că persoana cu care am vorbit încă de la început, d-ra Oana Necula, a fost atât de caldă și empatică încât m-am simțit așa cum ar trebui să se simtă orice pacient: înteleasă și importantă pentru cel cu care se consultă. Mi-a răspuns la telefon indiferent de oră sau zi, și în weekend; a dovedit o disponibilitate demnă de tot respectul (total opus față de doamna de la X – Numele  unei alte firme, am considerat să nu îl facem public– care nu numai că a tergiversat orice răspuns, dar a și simțit nevoia să îmi atragă atenția că, atunci când am revenit cu telefonul si mi-a răspuns altcineva, eu ar fi trebuit să nu discut decât cu dânsa…. i-am explicat că nu îmi pasă cu cine vorbesc ci am nevoie cât mai urgentă de o soluție, căci anevrismele mele nu stau și așteaptă să îmi răspundă dânsa). 

Iar tratarea în străinătate era singura soluție pentru mine, căci intervenție endovasculară pentru anevrisme cerebrale la noi în țară se efectuează (de către oameni cu experiență) doar în două locuri, dupa cunoștința mea: la Iași în spitatul „Prof. Dr. Nicolae Oblu” unde este o listă lungă de așteptare și la Bucuresti în privat unde prețul este considerabil mai mare decât cel obținut de la spitalul Memorial din Istanbul.

Așa cum am specificat, spitalul ales a fost Memorial. Oferte mi s-au dat mai multe, de la clinici diferite, dar criteriul meu pentru alegere, dincolo de partea financiară, a fost experiența medicului. S-a dovedit a fi o alegere cât se poate de inspirată, pentru că am doar cuvinte de laudă și mulțumire pentru domnul doctor Gurhan! Este fără îndoială un foarte bun specialist, dar mai  presus decât atât este un om calm, înțelegător, care s-a comportat ca și cum eram cel mai important pacient al dânsului! A fost prezent și după intervenție, a venit și de acasă să mă verifice, mi-a făcut ecografie în doua rânduri fără a fi nevoie sa plătesc in plus, doar pentru a se asigura dansul că umflătura ce mi-a apărut în locul prin care s-a făcut mica incizie nu este problematică.

D-ra Popa Daniela a fost alături de mine tot timpul, m-a însoțit și la operație, a ajutat-o pe fata mea (cu care m-am internat) să mă poată vedea la iesirea din operație. A fost prezentă aproape non-stop, a mers cu mine și la farmacie să îmi iau medicamentația și la cofetărie sa iau ceva dulce atunci cand am avut amețeli dupa ce mi-au prelevat cam mult sânge pentru analize.  A fost atât de săritoare în orice nevoie am avut încât nu pot decât să ii mulțumesc din suflet.

Așadar, pot afirma că experiența mea cu Meditravel mi-a depășit așteptările. Vă mulțumesc tuturor și vă asigur că oricărui cunoscut care o să îmi spună că are o problemă de sănătate o să îi recomand cu tot sufletul sa vă contacteze (am dat deja numarul unei cunoștiințe care a suferit un AVC).

Cu tot respectul pentru ceea ce faceți și modul în care înțelegeți să vă faceți meseria.

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Turcia, Italia, Austria, Israel și Franța! Completează formularul de contact- https://meditravel.ro/index.html sau sună-ne acum la 0751180180 și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.