Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Papa Francisc se tratează la Spitalul Gemelli din Italia: O decizie care reflectă importanța asistenței medicale de calitate

Această decizie subliniază importanța acordată asistenței medicale de calitate și evidențiază încrederea Papei în experiența și competența personalului medical de la Spitalul Gemelli din Italia. Alegerea Papei de a se trata acolo subliniază, de asemenea, angajamentul său de a obține îngrijire medicală de înaltă calitate, la fel ca orice alt pacient.

 

Spitalul Fondazione Policlinico Universitario Agostino Gemelli- alegerea pontifilor.

 

Spitalul Gemelli din Roma, unde Papa Francisc a suferit o intervenție chirurgicală pentru o hernie abdominală, este alegerea preferată a pontifilor, ajungând chiar să fie numit „Vaticanul III” de către Ioan Paul al II-lea.

 

Papa Ioan Paul al II-lea, care a fost conducătorul Bisericii Catolice între 1978 și 2005, a fost tratat de nouă ori la Gemelli și a petrecut în total 153 de zile acolo.

 

El a spus în glumă că „Vaticanul numărul unu” este Piața San Pietro, Vaticanul numărul doi este reședința de vară papală de la Castel Gandolfo, iar Gemelli este numărul trei.

 

Internările repetate și îndelungate ale lui Ioan Paul al II-lea la Spitalul Gemelli din Italia au determinat Vaticanul să creeze o mini-reședință în cadrul spitalului, un apartament situat la ultimul etaj, accesat printr-un coridor lung, păzit de polițiști italieni și ai Vaticanului.

 

Astăzi, statuia Papei Ioan Paul al II-lea veghează la intrarea în spital, care poartă numele complet de Fondazione Policlinico Universitario Agostino Gemelli.

 

Papa Francisc supus cu succes unei intervenții chirurgicale abdominale

 

Papa Francisc a suferit o intervenție chirurgicală de succes la abdomen, care a durat trei ore, potrivit Vaticanului. Această operație a fost necesară din cauza temerilor legate de starea fragilă de sănătate a Papei în vârstă de 86 de ani.

 

Potrivit Vaticanului, nu au existat complicații raportate și s-a menționat anterior că Papa va rămâne în spital câteva zile.

 

Joi, purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni, a declarat că „noaptea a decurs bine” după intervenție și că mai multe informații vor fi furnizate mai târziu în acea zi, conform unui comunicat oficial pe contul de Telegram al biroului de presă al Vaticanului.

 

Papa a fost nevoit să anuleze mai multe angajamente de muncă la sfârșitul lunii mai, după ce a fost afectat de o febră. El a fost, de asemenea, internat în martie pentru bronșită, dar a răspuns bine la antibiotice. La plecarea din spital în acea ocazie, Francisc a glumit că este „încă în viață”.

 

Spitalul Gemelli din Italia: O instituție medicală de referință, clasată pe locul 1 în Top spitale Italia

 

Spitalul Gemelli este un centru medical de prestigiu care a fost fondat în 1964 și este administrat de Universitatea Catolică. Cu o reputație solidă în domeniul asistenței medicale, acest spital a devenit cunoscut pentru serviciile sale de înaltă calitate și pentru specialiștii săi bine pregătiți. Spitalul oferă o gamă largă de specialități medicale, acoperind practic toate domeniile medicale și chirurgicale, și este echipat cu tehnologie de ultimă generație pentru diagnostic și tratament.

Spitalul Policlinico Universitario A. Gemelli, clasat pe locul 37 în topul mondial al celor mai bune spitale și pe locul 1 în topul spitalelor din Italia, este o instituție medicală de încredere, recunoscută la nivel global pentru serviciile sale excepționale.

 

Experiența și competența personalului medical din cadrul Spitalului Gemelli din Italia

 

Decizia Papei de a se trata la Spitalul Gemelli este o dovadă a încrederii sale în experiența și competența personalului medical de acolo. Echipa medicală și paramedicală a spitalului este compusă din profesioniști bine pregătiți, dedicați și cu o vastă experiență în domeniul lor. Aceștia sunt recunoscuți pentru abordarea lor umană și pentru atenția acordată nevoilor individuale ale pacienților. Calitatea serviciilor medicale și nivelul înalt de expertiză fac din Spitalul Gemelli din Italia o alegere naturală pentru pacienți, indiferent de statutul lor social sau religios.

 

Obține o programare cu prioritate la prestigiosul spital Gemelli din Italia prin intermediul Meditravel!

 

Ai nevoie de o intervenție chirurgicală de înaltă calitate și dorești să beneficiezi de servicii medicale de top? Meditravel, reprezentant autorizat al prestigiosului spital Gemelli din Italia, te poate ajuta să obții o programare cu prioritate. Echipa noastră experimentată și dedicată te va ghida în fiecare pas al procesului, asigurându-te că vei primi tratamentul necesar într-un timp cât mai scurt. Nu mai aștepta! Contactează-ne astăzi!