Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Eveniment ONLINE 29 octombrie 2022- Tratamentul cancerului de sân la spitalele Liv din Istanbul

Participă și tu online! Mergi pe linkul de mai jos și dă click pe „Particip”!

https://www.facebook.com/events/832921144593042/?ref=newsfeed

Octombrie este luna internațională de luptă împotriva cancerului de sân.

Împreună cu partenerii noștri de la spitalele Liv din TURCIA urmează să organizăm un eveniment online, gratuit, dedicat pacientelor diagnosticate cu cancer de sân. 

Când? Pe data de 29 octombrie, ora 10.

Unde? Evenimentul se va desfășura ONLINE și va putea fi accesat de toate persoanele cu cont Facebook.

Cine vor fi speakerii și ce se va discuta? 

Prof. Dr.Duygu Derin- Specialistă în Oncologie Medicală. Va explica care sunt diversele opțiuni de tratament pentru cancerul de sân; vorbi despre opțiunile de chimioterapie, imunoterapie, terapii țintite. Va explica în ce condiții este posibilă chimioterapia fără căderea părului.

Conf. Univ. Dr. Mustafa Tükenmez – Chirurgie Generală. Va vorbi despre tehnicile de realizare a biopsiei, va explica când este indicată operația și care sunt diferitele tipuri de intervenții chirurgicale.

Prof. Dr. Merdan Fayda – Radioterapie. Va explica de ce și când se face radioterapie, care sunt cele mai avansate tehnologii și cel mai sigur mod de tratament.

Prof. Dr. Halil Ibrahim Canter – Chirurgie Plastică și Estetică va explica care sunt opțiunile de reconstrucție a sânilor și în ce condiții se face reconstrucția după radioterapie.

Sesiune de întrebări și răspunsuri.

  • La sfârșitul evenimentului, pacientele vor putea trimite întrebări doctorilor și li se va răspunde în timp real.
  • Pacientele care iau în calcul opțiunea de a merge la tratament în Turcia vor avea posibilitatea de a își trimite dosarul medical pentru evaluare gratuită (propunere tratament).

Participă și tu online! Mergi pe linkul de mai jos și dă click pe „Particip”!

https://www.facebook.com/events/832921144593042/?ref=newsfeed

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Italia, Turcia, Austria, Israel și Franța! Completează formularul de contact sau sună-ne acum la  0751.180.180. și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.