Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Diagnosticată cu cancer de sân? Suntem parteneri ai singurului spital privat din Austria care deține un centru intern de sănătate a sânilor certificat internațional.

Cancerul de sân este cel mai frecvent cancer la femei. Deși majoritatea afecțiunilor sânilor sunt de natură benignă, este extrem de important ca cele maligne să fie identificate și drept urmare tratate în timp util. Astfel, majoritatea cazurilor de cancer de sân sunt vindecabile.

Sănătatea sânilor este una dintre specializările tradiționale ale celor două spitale din Austria: Spitalul Privat Goldenes Kreuz și Spitalul Privat Döbling din Viena.

Aceste spitale din Viena, Austria oferă diagnosticarea și terapia pentru toate bolile benigne și maligne ale sânului, sunt implicate activ în depistarea precoce a cancerului de sân și oferă o consiliere și îngrijire holistică pentru tratamentul cancerului de sân. Îngrijirea și consilierea continuă de către o echipă renumită de experți, este elementul crucial pentru succesul tratamentului.

Vă prezentăm mai jos serviciile oferite în cele două spitale partenere, pentru prevenția, diagnosticarea și tratamentul cancerului mamar.

Prevenția și diagnosticarea cancerului de sân: rapid, sigur, totul sub un singur acoperiș

 • Tehnologii de ultimă generație, cum ar fi tomosinteza (mamografia 3D), care oferă rezultate mai precise
 • Rapoartele radiologice sunt emise imediat și evaluate de către doi medici specialiști
 • Diagnosticare histopatologică precisă și clasificarea tumorii, disponibile într-un timp scurt

Conceptul de terapie a cancerului de sân: interdisciplinar, bazat pe cele mai recente descoperiri științifice

 • Tumor Board/ Comisia Oncologică: un concept de terapie este definit pentru fiecare pacientă în parte, în cadrul unei conferințe săptămânale a unei echipe de experți recunoscuți internațional, din toate specializările medicale implicate

Chirurgia cancerului de sân: modernă, sigură, cu atentie deosebită și la un rezultat estetic optim

 • Îndepărtarea în siguranță a tumorii, dacă este posibilă conservarea sânilor (în 90% din cazuri)
 • Scopul este de a păstra cât mai mulți ganglioni limfatici posibil, pentru a evita limfedemul
 • Implicarea chirurgilor oncoplastici pentru a obține un rezultat estetic optim

Terapia cancerului de sân: personalizată și inovativă

 • Determinarea terapiei ulterioare de către comisia oncologică / Tumor Board
 • Planificarea individuală a terapiilor standard: terapie hormonală, chimioterapie, radioterapie
 • Terapii noi, țintite, cu mai puține efecte secundare

Consilierea: profesională și empatică

 • Tratament și îngrijire ulterioară de follow-up de înaltă calitate
 • Îngrijire medicală de către personalul de îngrijire specializat pe oncologie („asistență oncologică”)
 • Atmosferă familială, caldă și empatică
 • Personal de îngrijire extra specializat pe oncologie („Onco Nurse”) oferă o îngrijire și consiliere special adaptată pe nevoile pacienților oncologici internați în spital.

Tratamentului cancerului de sân în Austria: Sunt femeie. Rămân femeie.

 • Spitalul Privat Goldenes Kreuz este singurul spital privat din Austria care deține un centru intern de sănătate a sânilor certificat internațional (certificat conform Doc Cert).
 • Oferim servicii de diagnosticare și terapie pentru toate bolile benigne și maligne ale sânului, suntem implicați în depistarea precoce a cancerului de sân și oferim îngrijire holistică pentru tratamentul cancerului de sân.
 • În mai 2020, medicul specialist Dr. Andreas Brezina a predat conducerea centrului specializat pe cancer de sân, doamnei medic specialist OÄ Dr. Predat Silviei Artner. Sub deviza „Sunt femeie. Rămân femeie.” Noua directoare dorește să acorde o atenție suplimentară îngrijirii holistice a pacientelor noastre.
 • Membrii comisiei oncologice interdisciplinare discută săptămânal cazurile curente și se stabilește individual pentru fiecare pacientă în parte, cea mai bună terapie, atât înainte, cât și după operație.

După operație se efectuează un tratament oncologic personalizat, care se bazează pe chimioterapie și radioterapie, dar și pe forme moderne de terapie țintită a cancerului.

Tratamentul de înaltă calitate, îngrijirea ulterioară și, dacă este necesar, terapia durerii completează tratamentul profesional în centrul  specializat pe afecțiunile sânului.


Contact

Email: contact@meditravel.ro

M: 0751180180

Contacteaza-ne acum!

Aveti intrebari? Doriti o a doua opinie medicala sau o programare?

Echipa Meditravel vă stă la dispoziție pentru orice cerere medicală, organizatorică sau estimare financiară pentru investigații si tratamente medicale.