Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Cum te poate ajuta a doua opinie medicală să câștigi lupta cu cancerul?

Preluare CNN, Dolph Lundgren reveals cancer battle | CNN,

O a doua opinie a ajutat la schimbarea luptei cu cancerul a actorului Dolph Lundgren.

Într-un interviu în cadrul emisiunii „In Depth With Graham Bensinger”, Lundgren, în vârstă de 65 de ani, a povestit că s-a luptat în liniște cu cancerul de când medicii i-au descoperit o tumoare la rinichi în 2015.

Starul francizei „Rocky” a spus că inițial, în 2020, a crezut că a avut reflux gastrointestinal, când în realitate s-a dovedit a fi vorba de mai multe tumori care au fost îndepărtate chirurgical.

„Urma să regizez și să joc într-un film începând din toamnă. Doctorul m-a sunat când eram în Alabama, gata să filmez, și mi-a spus că au găsit încă o tumoare în ficat”, a spus Lundgren. „Așa că am zis ‘Oh, bine’. În acel moment am început să realizez că este ceva serios”.

El a spus că medicul l-a informat că tumora crescuse atât de mult încât era inoperabilă.

Acest lucru a însemnat un alt tip de tratament despre care logodnica lui Lundgren, Emma Krokdal, a spus că l-a lăsat cu efecte secundare oribile.

„Gura lui a devenit foarte dureroasă”, și-a amintit ea . „Mâinile și picioarele îl dureau și nu putea mânca nimic cald, nimic rece sau picant. Așa că a fost o luptă pentru a reduce alimentația, așa că a continuat să piardă în greutate.”

Starul din „The Expendables” a spus că i s-au dat între doi și trei ani de trăit, deși a spus că a simțit că doctorul care i-a spus asta nu credea că mai are atât de mult timp.

„Adică te uiți la viața ta spunând: „Oh, am avut o viață minunată””, a spus el. „Am avut o viață al naibii de grozavă. Am trăit cam cinci vieți într-una singură deja, cu tot ce am făcut.”

„Așa că nu a fost ca și cum aș fi fost supărat din pricina asta”, a adăugat el. „A fost doar ca și cum, știi, să-mi pară rău pentru copiii mei și logodnica mea și pentru oamenii din jurul tău.”

Fiica sa, actrița Ida Lundgren, în vârstă de 27 de ani, a devenit vizibil emoționată vorbind despre tatăl ei.

„Am avut o conversație profundă cu tatăl meu despre ce s-ar întâmpla dacă el, știți, ar muri și alte lucruri”, a spus ea. „A fost o conversație oribilă”.

Din fericire, Lundgren a primit o a doua opinie de la medicul oncolog Dr. Alexandra Drakaki, care a făcut o altă biopsie. Ea a găsit o mutație care a făcut ca cancerul să poată fi tratat cu medicamente care au ajutat la reducerea tumorilor cu 90%.

„Există anumite părți ale corpului său la care cancerul răspunde foarte bine”, a declarat Drakaki. „Sunt unele leziuni pe care deja nu le mai putem vedea. Așa că este peste așteptări”.

Lundgren s-a emoționat vorbind despre cum se simte acum.

„Știi că apreciezi viața mult mai mult”, a spus el. „Apreciezi fiecare zi”.

În concluzie, noi, la MEDITRAVEL apreciem că serviciile de second opinion medical sunt extrem de utile pentru pacienți, deoarece pot oferi o a doua perspectivă medicală cu privire la diagnosticul și tratamentul propus. În unele cazuri, medicii din străinătate pot confirma atât diagnosticul cât și tratamentul inițial, oferind astfel pacienților siguranța și încrederea că primesc tratamentul adecvat pentru afecțiunea lor medicală. În altele, serviciile de second opinion medical pot ajuta pacienții să identifice greșelile de diagnostic și de tratament și să găsească alternative mai bune și mai eficiente pentru îngrijirea lor medicală.

Pentru ce țări facilităm serviciile de a doua opinie medicală?

Spitale Turcia – Italia – Israel – Austria – Franța – Germania – S.U.A

Second opinion spitale Turcia. Serviciile de second opinion Turcia oferă evaluare medicală pe baza dosarului medical, cu un răspuns rapid și un raport cost-calitate excelent al serviciilor medicale.

Second opinion spitale Austria. Serviciile de second opinion Austria oferă pacienților evaluare medicală detaliată pe baza dosarului medical și acces la principalele clinici din Viena, cu opțiunea de consultație online, raport medical scris sau programare în clinică.

Second opinion spitale Italia. Serviciile de second opinion Italia oferă evaluare medicală detaliată pe baza dosarului medical, cu opțiunea de consultație online, raport scris sau programare în spital. În general, pentru spitalele din Italia, medicii care oferă servicii de second opinion sunt specialiști renumiți la nivel european, cu experiență vastă în domeniile lor de expertiză, fiind adesea și profesori doctori în universități sau coordonatori ai unor centre de cercetare de prestigiu.

Second opinion spitale Germania. Serviciile de second opinion Germania oferă pacienților evaluare medicală detaliată pe baza dosarului medical, cu opțiunea de a primi un raport scris. Pentru spitalele din Germania luați în calcul un timp de așteptare.

Second opinion spitale Franța. Serviciile de second opinion Franța oferă pacienților evaluare medicală detaliată pe baza dosarului medical cu opțiunea de raport medical scris sau consultație online. Pentru spitalele din Franța luați în calcul un timp de așteptare.

Second opinion spitale S.U.A. Serviciile de second opinion din Statele Unite ale Americii oferă pacienților evaluare medicală detaliată pe baza dosarului lor medical, cu posibilitatea de a primi un raport scris din partea unor medici renumiți la nivel internațional, care activează în cele mai prestigioase spitale din S.U.A și au cel mai înalt nivel de expertiză.

Second opinion spitale Israel. Serviciile de second opinion din Israel oferă pacienților acces la cele mai bune spitale din țară, inclusiv Spitalul Sheba, clasat în Top 10 spitale din întreaga lume. Evaluarea medicală se face în general prin repetarea tuturor investigațiilor în spital, astfel încât să se poată obține o opinie medicală precisă și actualizată.

 

Ia legătura acum cu medicii din străinătate!

Spitale Turcia – Italia – Israel – Austria – Franța – Germania – S.U.A

În concluzie, serviciile de second opinion din străinătate pot fi o soluție excelentă pentru pacienții care doresc să primească o a doua opinie medicală sau să beneficieze de cele mai avansate tratamente și tehnologii disponibile. Apelează cu încredere la serviciile noastre, pentru a primi cele mai bune recomandări medicale de la medici de top din străinătate.

Contactează-ne astăzi și vom fi bucuroși să te ajutăm să obții o evaluare medicală precisă și personalizată.