Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Clinica FIV  Bahçeci din Turcia a fost selectată drept unul dintre primele 3 centre de FIV din lume de Newsweek

Clinica  Bahçeci din Turcia- Experiență de 26 de ani. În urmă cu 26 de ani, când Prof. Dr. Mustafa Bahçeci a pus pentru prima dată baza Bahçeci Health Group, singurul său scop a fost să efectueze tratamente FIV care să susțină atât procesele fizice, cât și pe cele emoționale ale cuplurilor care încercau să conceapă.

Astăzi, cu peste 80.000 de bebeluși FIV sănătoși, suntem o instituție care a făcut acest vis să devină realitate.

Ne ducem realizările în străinătate și servim cu aceeași calitate și valori etice în 13 centre din 7 țări.

Realizări și colaborări internaționale

Instituția noastră, care a fost selectată drept unul dintre primele 3 centre de FIV din lume de Newsweek, una dintre cele mai respectate reviste de știri din America, a primit, de asemenea, Premiul Centrul FIV al Anului de către Congresul Mondial de Turism Medical (WHTC).

Contribuim la știința reproducerii prin investigarea cauzelor infertilității feminine prin cooperarea noastră științifică cu Universitatea din Oxford și Universitatea din Paris.

Tehnologie de ultimă oră și medici experți.

Secretul succesului în tratamentele FIV este să ai un laborator de embriologie avansat. Prin această abordare, folosim cele mai avansate echipamente tehnologice din laboratorul nostru de embriologie, ceea ce ne ajută să atingem rate de succes peste standardele europene, mai ales în cazurile dificile.

Cu echipa noastră de medici, embriologi, specialiști geneticieni, psihologi și asistente cu experiență, oferim tratamente personalizate prin evaluarea protocoalelor de diagnostic și tratament în contextul circumstanțelor și nevoilor speciale ale cuplurilor.

Comisia celor 40 de Medici ai Academiei  Bahçeci are loc săptămânal; în cadrul întâlnirii medicilor se discută cazurile dificile și se elaborează planuri speciale de tratament. Astfel, pacienții Bahçeci beneficiaza de cunoştintele şi expertiza unei echipe de 40 de medici care lucreaza in 13 centre din 7 țări.                                                                                                                                                                 

Datorită sistemelor de securitate electronică și de autentificare digitală BahçeciMAX, sperma și embrionii dumneavoastră sunt protejați cu meticulozitate împotriva riscului de interferență.

Servicii oferite:

  • Tratament infertilitate feminină
  • Tratament infertilitate masculină
  • Fertilizare in vitro (FIV)
  • Urmărirea sarcinii
  • Laborator de embriologie
  • Suport psihologic
  • Chirurgie endoscopică
  • Genetică

Aveți nevoie de mai multe informații sau doriți o programare la clinica FIV  Bahçeci din Turcia? Sunați-ne la 0751180180 sau trimiteți un email la contact@meditravel.ro și vă vom furniza toate informațiile necesare!