Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Poveștile pacienților (8)- Tratamentul integrat al cancerului pulmonar cu celule mici la o clinică din Turcia

Tratamentul integrat al cancerului cu celule mici într-o clinică din Turcia

Pacient: Domnul G.R., în vârstă de 60 de ani, din Năvodari

Diagnostic: Cancer de plămâni cu celule mici

Nevoie medicală: Pacientul avea o suspiciune de cancer pulmonar în urma unui CT; dorea un diagnostic de certitudine și tratament medical la o clinică specializată din Turcia.

Soluția medicală găsită: Am trimis dosarul medical al pacientului către clinica Memorial din Turcia, în atenția Assoc. Prof. Dr. Mehmet Akif Öztürk. Dânsul a invitat pacientul în Turcia, întâi pentru prelevarea unei biopsii. După ce s-a confirmat diagnosticul de cancer pulmonar cu celule mici în urma biopsiei, pacientul a început tratamentul la clinica Memorial din Turcia: chimioterapie, radioterapie și radioterapie profilactică pentru zona cerebrală. Pacientul a avut o stare de spirit extraordinar de pozitivă pe toată durata tratamentului, pe care l-a tolerat deosebit de bine. Investigațiile realizate în clinică la încheierea tratamentului nu mai arătau nici un semn de boală.

Detalii despre cancerul pulmonar și diferite variante de tratament: https://meditravel.ro/cancer-pulmonar.html

Care au fost avantajele alegerii unei clinici din Turcia?

  • Acces imediat, fără liste de așteptare.
  • O clinică cu toate serviciile integrate, astfel încât când pacientul a efectuat toate investigațiile cât și tratamentul în aceeași clinică: PET/CT, biopsie, chimioterapie, radioterapie.

Unde s-a tratat? Domnul G.R. a fost tratată de medicul Assoc. Prof. Dr. Mehmet Akif Öztürk, din cadrul clinicii Memorial din Turcia, departamentul de Oncologie Medicală.

Ești în căutarea unui second opinion sau a unei soluții de tratament în străinătate? Lucrăm cu cele mai bune clinici și spitale din Turcia, Italia, Austria, Israel și Franța! Completează formularul de contact- https://meditravel.ro/index.html sau sună-ne acum la 0751180180 și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru cazul tău medical.