Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Prof. Dr. Andreas Janousek

Ortopedie

Este specializat în tratamentul leziunilor articulațiilor genunchiului la sportivi. Prin urmare, revenirea rapidă la sport și reluarea imediată a antrenamentului este foarte importantă pentru acesta. În plus, tratează modificările și daunele cronice ale articulației genunchiului.

 

Împreună cu echipa sa experimentată de medici, fizioterapeuți sportivi calificați și asistenți, poate permite o revenire rapidă în lumea sportului sau în viața de zi cu zi.

 

Datorită numeroșilor ani de experiență de lucru cu sportivi de top, sportivi amatori și persoane cu probleme la genunchi de toate vârstele, Prof. Janousek are o soluție chiar și pentru cele mai complexe probleme ale genunchiului.

 

Prof. Dr. Andreas Janousek este un specialist recunoscut la nivel internațional în tratamentul leziunilor și leziunilor genunchiului. În calitate de șef al grupului de lucru Genunchi al Societății Austriece de Traumatologie, el este, de asemenea, responsabil pentru formarea și perfecționarea viitorilor chirurgi de genunchi.

 

Datorită pregătirii internaționale la Clinica Universitară Ortopedică Heidelberg, cu un centru de pregătire olimpică, la Sunnybrook Medical Center din Toronto și la Centrul de Medicină Sportivă de la Universitatea din Pittsburgh, precum și a formării continue internaționale permanente, Prof. Janousek este mereu la curent cu noutățile. El participă la congrese în Germania și în străinătate și ține în mod regulat prelegeri pe tema genunchiului, a meniscului și a ligamentului încrucișat. Acest lucru face ca tratamentul său să fie de ultimă oră.

 

Este medic de echipă al Asociației austriece de schi ÖSV în echipa masculină de Cupa Mondială, medic de club al clubului de fotbal First Vienna FC, al clubului de hochei WAC și medic de asociație al Asociației austriece de hochei. În plus, a supravegheat echipa de luptă a clubului de fotbal SK Rapid, echipa de tenis a Vienna Park Club și a fost medicul echipei de fotbal american din Austria.