Prof. Univ. Dr. Wolfgang Johannes Köstler

Hematologie, Oncologie

Prof. Univ. Dr. Wolfgang Johannes Köstler

Hematologie, Oncologie

 

Prof. Univ. Dr. Wolfgang Johannes Köstler este un specialist certificat de medicină internă, hematologie/oncologie și medicină intensivă, specializat în hematologie și oncologie internă, medicină intensivă.

 

Este unul dintre cei mai bine cotați specialiști oncologi în cancer de sân și sarcom oncologic și are o experiență vastă în domeniu, fiind absolvent al Universității de Medicină din Viena și al Institutului de Științe Weizmann. De asemenea, a avut o pregătire specială la Memorial Sloan-Kettering Cancer Center și la Royal Prince Alfred Hospital.

 

El a devenit specialist certificat de medicină internă în 2004, profesor asociat de medicină în 2005, specialist certificat de hematologie/oncologie în 2007 și specialist certificat de medicină intensivă în 2011.

 

Specialitate

Prof. univ. dr. Wolfgang Johannes Köstler este specializat în hematologie&oncologie internă, medicină de terapie intensivă. Profesorul Koestler aplică imunoterapia, terapiile țintite și agenții citotoxici pentru tratamentul cancerului de sân, gastrointestinal și pulmonar.

 

Experiență profesională

Din 2007 – specialist în hematologie și oncologie la Spitalul General AKH din Viena

2014-2016 – Șef al Departamentului de oncologie la Spitalul Regional Wiener Neustadt

2011-2014 – Copreședinte al Clinicii de tumori stromale gastrointestinale și al Serviciului de sarcomi de țesuturi osoase și moi din cadrul Centrului de oncologie cuprinzător al Universității de Medicină din Viena

2005-2007 – Profesor asociat de medicină internă

2004-2005 – Specialist în medicină internă.

 

Educație

Universitatea de Medicină din Viena (Austria) – Licențiat în medicină generală

Institutul de Științe Weizmann (Israel) – Diplomă în biologie moleculară

Prof. Univ. Dr. Wolfgang Johannes Köstler a urmat o pregătire specială la Memorial Sloan-Kettering Cancer Center (SUA) și la Royal Prince Alfred Hospital (Australia).