Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Prof. Univ. Dr. Wolfgang Johannes Köstler

Hematologie, Oncologie

Prof. Univ. Dr. Wolfgang Johannes Köstler

Hematologie, Oncologie

 

Prof. Univ. Dr. Wolfgang Johannes Köstler este un specialist certificat de medicină internă, hematologie/oncologie și medicină intensivă, specializat în hematologie și oncologie internă, medicină intensivă.

 

Este unul dintre cei mai bine cotați specialiști oncologi în cancer de sân și sarcom oncologic și are o experiență vastă în domeniu, fiind absolvent al Universității de Medicină din Viena și al Institutului de Științe Weizmann. De asemenea, a avut o pregătire specială la Memorial Sloan-Kettering Cancer Center și la Royal Prince Alfred Hospital.

 

El a devenit specialist certificat de medicină internă în 2004, profesor asociat de medicină în 2005, specialist certificat de hematologie/oncologie în 2007 și specialist certificat de medicină intensivă în 2011.

 

Specialitate

Prof. univ. dr. Wolfgang Johannes Köstler este specializat în hematologie&oncologie internă, medicină de terapie intensivă. Profesorul Koestler aplică imunoterapia, terapiile țintite și agenții citotoxici pentru tratamentul cancerului de sân, gastrointestinal și pulmonar.

 

Experiență profesională

Din 2007 – specialist în hematologie și oncologie la Spitalul General AKH din Viena

2014-2016 – Șef al Departamentului de oncologie la Spitalul Regional Wiener Neustadt

2011-2014 – Copreședinte al Clinicii de tumori stromale gastrointestinale și al Serviciului de sarcomi de țesuturi osoase și moi din cadrul Centrului de oncologie cuprinzător al Universității de Medicină din Viena

2005-2007 – Profesor asociat de medicină internă

2004-2005 – Specialist în medicină internă.

 

Educație

Universitatea de Medicină din Viena (Austria) – Licențiat în medicină generală

Institutul de Științe Weizmann (Israel) – Diplomă în biologie moleculară

Prof. Univ. Dr. Wolfgang Johannes Köstler a urmat o pregătire specială la Memorial Sloan-Kettering Cancer Center (SUA) și la Royal Prince Alfred Hospital (Australia).